Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 27, 2016

Τρία στα 10 Ελληνόπουλα εκτός της δωρεάν φιλοξενίας σε βρεφονηπιακούς σταθμούς - Κονδύλια υπάρχουν μόνο για λαθρομετανάστες!


Τρία στα 10 Ελληνόπουλα εκτός της δωρεάν φιλοξενίας σε βρεφονηπιακούς σταθμούς - Κονδύλια υπάρχουν μόνο για λαθρομετανάστες!

Σε μια περίοδο κατά την οποία η οικονομική κρίση, αλλά και η κρίση αξιών και ιδανικών καταβαραθρώνουν την ελληνική κοινωνία, τα παιδιά αποτελούν τα μεγαλύτερα θύματα, χωρίς μάλιστα να έχουν το παραμικρό μερίδιο ευθύνης.
Το γεγονός λοιπόν ότι περίπου 3 στα 10 παιδιά θα αποκλειστούν από την δωρεάν φιλοξενία σε βρεφονηπιακούς σταθμούς, είναι τουλάχιστον δείγμα πολιτικής αναλγησίας εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ. Πιο συγκεκριμένα, με την κατάσταση να χειροτερεύει συνεχώς, έχουν αυξηθεί οι αιτήσεις των ελληνικών οικογενειών που ζητούν την φύλαξη των μικρών παιδιών σε βρεφονηπιακούς σταθμούς, κυρίως δε στην Πελοπόννησο (25,9%), την Ήπειρο (κατά 16,9%) και την Θεσσαλία(14,6%).
Πρόκειται για...
121.569 αιτήσεις, με αύξηση κατά 13,74%, ποσοστό αύξησης ενδεικτικό της οικονομικής κατάστασης και της ένδειας των Ελλήνων. Σε περίπτωση λοιπόν που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν λάβει κονδύλια, θα απομακρύνει περίπου 36.769 παιδιά από τους βρεφονηπιακούς σταθμούς.
Την στιγμή λοιπόν που ουδεμία στήριξη δίνεται στον θεσμό της οικογένειας, η οποία αποτελεί την βάση ενός Έθνους, με το να αποκόβονται τα παιδιά από δημόσιες εκπαιδευτικές δομές, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προετοιμάζει ακόμη και εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τα παιδιά των λαθρομεταναστών, το οποίο περιλαμβάνει από εκμάθηση ξένων γλωσσών, μέχρι και παροχή ψυχοκοινωνικής στήριξης.
Πέρα από παράδοξη και άκαιρη, μόνο ύποπτη θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία προβάλλει ως ξεκάθαρα ανθελληνική.
Διαβάστε επίσης: Οι λαθρομετανάστες ήρθαν για να μείνουν: Σχολεία και παιδικούς σταθμούς θέλει στα “hot spots” ο Φίλης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών