Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 30, 2016

ΜΑΥΡΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΑΠ’ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ… ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΜΕ 53% Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Δεν είναι πραγματικός εθνικιστής, αλλά τυχόν νίκη του θα δείξει την μεταστροφή της κοινής γνώμης στην Ευρώπη.

Μαύρα είναι τα μαντάτα για το κατεστημένο της Αυστρίας (και τους παγκοσμίους τυράννους…), πέντε εβδομάδες πριν από τον νέο επαναληπτικό γύρο των προεδρικών εκλογών στην Αυστρία, που θα διεξαχθεί στις 2 Οκτωβρίου! Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό της εφημερίδας Osterreich, ο –λόγω νοθείας- «ηττημένος» του δευτέρου γύρου της 22ας Μαΐου, ο πατριώτης υποψήφιος του Κόμματος των Ελευθέρων, Νόρμπερτ Χόφερ, προηγείται με ποσοστό...
53%, έναντι 47% του αντιπάλου του και «νικητή» του δευτέρου γύρου Αλεξάντερ Βαν ντερ Μπέλεν.

Μάλιστα, ο πατριώτης υποψήφιος έχει ανεβάσει τα ποσοστά του σε σχέση με προηγούμενη δημοσκόπηση για λογαριασμό της ίδιας εφημερίδας, κάτι που σημαίνει ότι παίρνει τον «αέρα» της νίκης, που είναι το πιο σημαντικό στοιχείο σε οποιοδήποτε εκλογή.

Σε άλλη δημοσκόπηση που δημοσιεύει η αυστριακή εφημερίδα Kurier, το 38% των ερωτηθέντων πιστεύουν ότι νικητής του επαναληπτικού γύρου θα είναι ο πατριώτης υποψήφιος, το 34% ότι θα είναι ο Βαν ντερ Μπέλεν, ενώ το 28% απάντησε πως δεν γνωρίζει. Στην ίδια δημοσκόπηση το 55% εκτιμά πως δικαιολογείται η επανάληψη του δευτέρου γύρου (άρα πιστεύει ότι έγινε νοθεία…), ενώ μόνο το 41% πιστεύει το αντίθετο.

Και τι γίνεται τώρα, «δημοκράταροι»; Η προπαγάνδα σας δεν πιάνει. Νοθεία δε σας παίρνει να ξανακάνετε. Μήπως η μόνη λύση που σας απομένει, είναι να… καταργήσετε τις εκλογές και να… ησυχάσετε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών