Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 09, 2016

Το ομολογεί και η “Καθημερινή”: Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος είναι συνεπής σε όσα λέει και πράττει!

Την αδυναμία τους να καλύψουν από την μια τις κωλοτούμπες του Καμμένου και από την άλλη να αποκρύψουν την σταθερή και συνεπής στάση της Χρυσής Αυγής ομολογούν ακόμα και οι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι, όπως ο Στάμος Ζούλας.

Σε ένα οδυρμό για τον θίασο - συμπαραστάτη του Σύριζα, τους Ανέλ που καταρρέουν και δεν βλέπουν την βουλή ούτε με το κιάλι, ο γνωστός δημοσιογράφος αναγκάζεται να παραδεχτεί ότι είναι τεράστια και ειδοποιός η διαφορά μεταξύ Ανέλ και Χρυσής Αυγής.

Με αφορμή την ψήφιση από το "συνταγματικό τόξο" του νομοσχεδίου για το τζαμί στην Αθήνα σημειώνει: "Η ​​ καταψήφιση του νομοθετήματος για τη δημιουργία μουσουλμανικού τεμένους μόνον από τους ΑΝΕΛ και τη Χρυσή Αυγή προκαλεί σοβαρό πολιτικό ζήτημα στη .....
συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου. Ιδιαίτερα για τον τρόπο που πολιτεύεται ο δεύτερος. Αποδεικνύει πως ο κ. Καμμένος σηκώνει το λάβαρο του «πατριωτισμού», το οποίο έχει πολλά κοινά χρώματα με τη σημαία της Χρυσή Αυγή, μόνον όταν νομίζει πως τον συμφέρει ψηφοθηρικά ή στις περιπτώσεις που είναι ανώδυνες για τη σταθερότητα της συγκυβέρνησης.
Ας υποθέσουμε πως στη συγκεκριμένη ψηφοφορία η Ν.Δ. και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης, έστω για προσχηματικούς λόγους, όπως συμβαίνει συχνά, αρνούνταν να ψηφίσουν. Τι θα έκανε ο κ. Καμμένος; Θα ανέτρεπε την κυβέρνηση; Οχι, βέβαια. Εκών άκων, θα υπερψήφιζε το τέμενος καταστέλλοντας τον υπερχειλίζοντα «πατριωτισμό» του. Τούτο είναι απολύτως βέβαιον. Οι ΑΝΕΛ συμπράττουν πειθήνια σε όλες τις προσπάθειες του κ. Φίλη να ισοπεδώσει ή και να αφελληνίσει την Παιδεία. Διότι, για να επικρατήσει ο αριστερός δογματισμός του ΣΥΡΙΖΑ στο πεδίο αυτό, η κυβέρνηση έχει απόλυτη ανάγκη των «πατριωτικών» ψήφων των ΑΝΕΛ.
Ιδού, λοιπόν, το πεδίον δόξης και καταξίωσης του «πατριωτισμού» των ΑΝΕΛ. Διότι το ζήτημα της Παιδείας είναι απείρως σημαντικότερο του μουσουλμανικού τεμένους. Αφορά επόμενες γενιές απαίδευτων, ημιμαθών ή και αφελληνισμένων Ελλήνων, οι οποίοι θα είναι (ειδικά για τον κ. Καμμένο) περισσότερο ευάλωτοι στον «μουσουλμανικό επεκτατισμό». Όμως, αυτό το πεδίον δόξης αγνοείται από τον κ. Καμμένο. Με άλλους λόγους, η μόνη διαφορά μεταξύ ΑΝΕΛ και Χρυσής Αυγής είναι η συνέπεια του κ. Μιχαλολιάκου σε όσα ζοφερά πιστεύει και υπηρετεί.
Ενώ ο κ. Καμμένος πολιτεύεται με μοναδικό γνώμονα την παραμονή του στην κυβέρνηση και τη διάσωση του ανερμάτιστου κόμματός του, γαντζωμένος στο σωσίβιο του 3%."
Όταν ακόμη και οι συστημικοί δημοσιογράφοι και συστηματικοί συκοφάντες της Χρυσής Αυγής παραδέχονται την ακέραια και σταθερή στάση των Ελλήνων Εθνικιστών σε όλα τα ζητήματα, τα σχόλια περιττεύουν.
Όσο για τα... ζοφερά στα οποία αναφέρεται ο κ. Ζούλας, τον ενημερώνουμε ότι σύντομα με την βούληση σύσσωμου του ελληνικού λαού θα γίνουν πραγματικότητα!
Διαβάστε επίσης: Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Ποτέ και πουθενά τζαμί στην Αθήνα - ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών