Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 19, 2016

ΣΤΟΝ… ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΗΠΟΥ!

Visitors stand next to a lion cage at the Caricuao Zoo in Caracas, Venezuela July 12, 2016. Picture taken July 12, 2016. REUTERS/Carlos Jasso
Την ίδια ώρα που ο πρεσβευτής της κόκκινης Βενεζουέλας στον ΟΗΕ, Ραφαέλ Ραμίρεζ, αρνήθηκε ότι υπάρχει ανθρωπιστική κρίση στον… σοσιαλιστικό παράδεισο της χώρας του, έγινε γνωστό ότι ομάδα αγνώστων εισέβαλε στον ζωολογικό κήπο Carcuao στο Καράκας και σκότωσε σπάνιο μαύρο επιβήτορα, αφήνοντας πίσω μόνο το κεφάλι και τα πλευρά του ζώου. 

Η Μαρλέν Σιφόντες, πρόεδρος της συνομοσπονδίας των εργαζομένων στο ζωολογικό κήπο, δήλωσε στο πρακτορείο Reuters ότι η κατάσταση είναι εξαιρετικά κρίσιμη: «Έχουμε ζώα που δεν έχουν φάει για πάνω από 15 ημέρες, κάτι το οποίο φυσικά επηρεάζει την κατάσταση της υγείας τους».
Δεν είναι η πρώτη φορά που...
ζώα εξαφανίζονται από το συγκεκριμένο ζωολογικό κήπο. Στις αρχές του μήνα, εξαφανίστηκαν και όλα τα πρόβατα και τα βιετναμέζικα γουρούνια που φιλοξενούνταν στο χώρο.
Λέτε στο τέλος να φάνε και τα… λιοντάρια; Ή θα τους προλάβουν αυτά;
(ΥΓ): Αλήθεια, οι λαλίστατοι –τα προηγούμενα χρόνια- για τα «επιτεύγματα» του σοσιαλισμού στην Βενεζουέλα αριστεροί, γιατί τους τελευταίους μήνες έχουν βγάλει το σκασμό; Ε, συντρόφια;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών