Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 24, 2016

Όλα για τους λαθρομετανάστες: Ο ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ έρχεται στην Αθήνα για να εξασφαλίσει την μόνιμη ευχάριστη διαμονή τους


Όλα για τους λαθρομετανάστες: Ο ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ έρχεται στην Αθήνα για να εξασφαλίσει την μόνιμη ευχάριστη διαμονή τους

Ο Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες (UNHCR), Φίλιππο Γκράντι, θα επισκεφθεί την χώρα μας από σήμερα μέχρι και τις 25 Αυγούστου. Βέβαια δεν καταλαβαίνουμε τον ρόλο της επισκέψεως του αφού στην Ελλάδα το πρόβλημα είναι λαθρομεταναστευτικής φύσεως και όχι προσφυγικής. Άρα στόχος της επίσκεψης του Γκράντι είναι η... εκτίμηση των ανθρωπιστικών αναγκών των λαθρομεταναστών.
Ο Ύπατος Αρμοστής θα έχει συναντήσεις με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, καθώς και με μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου. Δηλαδή με όλους όσους υποστηρίζουν την αθρόα παράνομη είσοδο στην πατρίδα μας οποιουδήποτε ξένου το θελήσει.
Επίσης αναφέρεται ότι....
ο Γκράντι θα θελήσει να συναντήσει και διαβασμένους λαθρομετανάστες που έχουν προλάβει και έχουν αιτηθεί άσυλο σε χώρους που πρωτολανσαρίστηκαν από το σύστημα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-Νέας Δημοκρατίας ως προσωρινή φιλοξενία και έχουν καταντήσει γκέτο λαθρομεταναστών στην Αττική και την Κεντρική Μακεδονία.
Εμείς ως Χρυσή Αυγή θα θέλαμε να ενστερνιστεί ο κ. Γκράντι και τις ανθρωπιστικές ανάγκες των Ελλήνων που βλέπουν την υγεία τους να απειλείται από άκρως επικίνδυνες αρρώστιες και βαριά νοσήματα, όπως η ελονοσία, που είχαν εξαλειφθεί εδώ και δεκαετίες από την Ελλάδα και έχουν επανεισαχθεί τα τελευταία χρόνια από κάθε λογής λαθρομετανάστη.

1 σχόλιο:

  1. Η υπάτη αρμοστεία για τους πρόσφυγες ιδρύθηκε με πρωτοβουλία των Εβραίων για να τους διευκολύνει όταν αναγκάζονται σε φυγή από μια χώρα και αναζητούν ασφαλές καταφύγιο. Η σύνταξη της Συνθήκης περί προσφύγων της Γενεύης (1951),διαμορφώθηκε κατά το πλείστον από Εβραίους μεταξύ των οποίων και ο εκ Κερκύρας Αλμπέρτο Κοέν, μόνιμος κάτοικος Γενεύης.
    Προπολεμικώς είχε ιδρυθεί παρόμοιος οργανισμός στα πλαίσια της Κοινωνίας των Εθνών με διευθυντή των Εβραίο επιχειρηματία Χένρυ Μοργκεντάου τον πρεσβύτερο.
    Ο περιπλανόμενος Ιουδαίος στην πραγματικότητα είναι ο πρόσφυγας Ιουδαίος, που εκδιώκεται από τους λαούς λόγω της εγκληματικής φύσεως του και της υπονομευτικής των χρηστών ηθών δράσεως του.
    Μετά την δολοφονία του τσάρου Αλεξάνδρου Β΄ το 1881 και την αποτυχημένη κομμουνιστική επανάσταση του 1905, δυο εκατομύρια Εβραίοι καταφεύγουν στις ΗΠΑ μεταξύ 1881-1921, διακόσιες χιλιάδες στην Βρετανία, τόσες και περισσότερες στην Αργεντινή, δεκάδες χιλιάδες στον Καναδά,Ν.Αφρική, Αυστραλία, Ουραγουάη, Μεξικό,Ολλανδία. Στην τουρκοκρατούμενη Θεσσαλονίκη εγκαθίστανται από Ρωσία-Ρουμανία 7000 εσκενάζυ Εβραίοι, με φροντίδι του Ιουδαίου τραπεζίτη Μωυσή Χιρς, που τους κατασκευάζει μια συνοικία, hot spot στην σημερινή σιωνιστική ορολογία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών