Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 23, 2016

ΧΡ. ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ: «ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ»

giannaras
Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Κάθε μέρα που περνά, και η κατάσταση στην Ελλάδα γίνεται όλο και πιο αφόρητη-κοινωνικώς- τόσο πληθαίνουν οι φωνές ακόμη και καθεστωτικών δημοσιογράφων που συμπίπτουν τα λεγόμενά τους με την γνώμη της Χρυσής Αυγής. Η σύμπλευση βέβαια των απόψεών τους με τη δική μας δεν θα μπορούσε ποτέ να γίνει απροκάλυπτα μιας και τότε, θα χαρακτηρίζονταν κι αυτοί φασίστες και ναζιστές. Έτσι βρίσκουν έμμεσους τρόπους να εκφράσουν τα λεγόμενά τους, αλλά τις περισσότερες φορές μέσω πολιτικοοικονομικών όρων , οι οποίοι είναι άγνωστοι στο ευρύ κοινό.    Με αφορμή λοιπόν μία...
ρωσική ταινία, διαφορετικά δεν θα γινόταν, βρήκε την ευκαιρία ο επικριτής μας και υβριστής μας κ. Γιανναράς να εκφράσει τις απόψεις του για το διεθνές παγκοσμιοποιημένο σύστημα τοκογλυφίας που ταλαιπωρεί έθνη όπως και το δικό μας. Σας παραθέτουμε ένα μικρό απόσπασμα από το άρθρο του που δημοσιεύτηκε την περασμένη Κυριακή, που αλλού, στην καθεστωτική καθημερινή:  «H διαπλοκή – διαφθορά συνοδεύει, σαν να πρόκειται για νομοτελειακή αναγκαιότητα, το καινούργιο διεθνοποιημένο μοντέλο λειτουργίας κάθε κρατικής οικονομίας: Nα βασίζεται η οικονομία όχι στην εξισορρόπηση παραγωγής και κατανάλωσης, εσόδων και εξόδων, αλλά στον δανεισμό, δηλαδή σε ένα παγκοσμιοποιημένο «χρηματοπιστωτικό» παιχνίδι (τζόγο) ληστρικής τοκογλυφίας, που όποιος διανοηθεί να το αποφύγει, απλούστατα, πεθαίνει. Θύματα είναι, σχεδόν αποκλειστικά, κοινωνίες με πολύ χαμηλούς δείχτες κατά κεφαλήν καλλιέργειας (συχνά μεθοδευμένη πολιτικά η εξηλιθίωση – αγλωσσία, ασκεψία, ποδοσφαιροποίηση της νοο-τροπίας των μαζών), επομένως, με μοναδική χαρά ζωής την καταναλωτική ευχέρεια.
H «έξοδος στις Aγορές», δηλαδή η εκβιαστική προσφυγή στον δανεισμό, πανηγυρίζεται ως περιφανής επιτυχία. Ωσπου να επιτευχθεί, σπεύδουν να «βοηθήσουν» το υποψήφιο για τη δανειοληψία κράτος κάποιοι «φιλικοί» προς το κράτος διεθνικοί θεσμοί, που «κατά συγκατάβασιν» δέχονται ενέχυρα: τον ηλεκτροφωτισμό της χώρας, την υδροδότηση, τα λιμάνια, το εθνικό οδικό δίκτυο, κάποιες τουριστικού ενδιαφέροντος ακτές, κ.ά.α.».
Εκθέτοντας τις απόψεις του ο αρθρογράφος της καθημερινής, δεν κάνει τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο από το να ακολουθεί τα λεγόμενα των Ελλήνων Εθνικιστών, ή άλλως φασιστών και ναζιστών κατά την «επιχειρηματολογία» του. Είναι πολύ ορθή η γνώμη του κ. Γιανναρά για το σημερινό σύστημα, μνημονικού χαρακτήρα, στο οποίο έχει περιέλθει τα τελευταία έξι χρόνια η Πατρίδα μας. Τοκογλύφους και κοράκια τους ονομάζουμε κι εμείς όλους αυτούς που βυσσοδομούν πάνω στο σώμα της Πατρίδος μας, αλλά εμάς μας υβρίζουν χαρακτηρίζοντάς μας ως φασιστοειδή. Η χρυσή Αυγή χαρακτηρίζει τους κυβερνώντες μας ως ξεπουλημένους και προδότες, ενώ η κατά Γιανναρά άποψη ως «διαπλεγμένοι και διαφθορείς νομοτελειακής αναγκαιότητας» . Η Χρυσή Αυγή επιμένει στο ότι καταναλώνουμε περισσότερα απ’ ότι παράγουμε και ότι πρέπει να επανέλθει η πρωτογενής παραγωγή στην Χώρα μας, ως απάντηση στο μνημονικό στραγγαλισμό. Αυτό ο κ. Γιανναράς το ονομάζει «παγκοσμιοποιημένο σύστημα ληστρικής τοκογλυφίας, αντί της εξισορρόπησης παραγωγής και κατανάλωσης ».Εμείς βροντοφωνάζουμε ότι ξεπουλιούνται τα ασημικά της Χώρας μας, κάτι που ονοματίζεται από τον κ. Γιανναρά ως «παραχώρηση ενέχυρων με «συγκατάβαση» ».
Μέρα τη μέρα θα επιβεβαιωνόμαστε όλο και περισσότερο από τους δημοσιογράφους της καθεστηκυίας τάξης των ΜΜΕ. Μέρα τη μέρα όλο και περισσότεροι Έλληνες και Ελληνίδες θα πλαισιώνουν τον αγώνα μας για ελευθερία και ανεξαρτησία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών