Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 22, 2016

Η Νέα Ελονοσία

Γράφει ο Αντίοχος

Την… ανησυχία της νουδούλας  προκάλεσαν οι πληροφορίες ότι 12 δήμοι της χώρας βρίσκονται σε κατάσταση καραντίνας, λόγω ελονοσίας. Εξέδωσε, λοιπόν, την… καθιερωμένη ανακοίνωση, στην οποία τονίζει πως «με όλα αυτά διαμορφώνεται μια ζοφερή εικόνα για τη χώρα μας» και διερωτάται με περισσή υποκρισία: «Υπάρχει Κυβέρνηση; Τι κάνει ο πρωθυπουργός;».

Μάλιστα! Αναμφίβολες βεβαίως οι ευθύνες των «αλληλέγγυων» συριζαίων και των γελοίων ελαφροδεξιών συνοδοιπόρων τους για την λαθρομετανάστευση και τις συνέπειές της (μία εκ των οποίων είναι και η έξαρση της ελονοσίας και άλλων εξαφανισμένων ασθενειών…), αλλά δεν άρχισαν όλα τα δεινά επί Τσιπροκαμμένων σε τούτη τη χώρα – μόνο συνεχίστηκαν και επαυξήθηκαν.

Να μην ξεχνάμε, λοιπόν, ότι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένου... Μπουμπούκου, η εξαφανισμένη εδώ και δεκαετίες ελονοσία επανεμφανίστηκε...
(για την ακρίβεια, εισήχθη…) στην Ελλάδα το 2009, όταν την Ελλάδα κυβερνούσε η νουδούλα του… κουρασμένου της Ραφήνας. Και οι επόμενοι πρωθυπουργοί –συμπεριλαμβανομένου του αλήστου πολιτικής μνήμης φον Αντωνάκη Σαμαρά- δεν έκαναν τίποτα για να την αντιμετωπίσουν στη ρίζα της. Δηλαδή, χτυπώντας την γενεσιουργό της αιτία, την λαθρομετανάστευση. Αλλού αυτά, λοιπόν, Μπουμπούκοι! Το… κουβαδάκι σας και σ’ άλλη παραλία – της Μυκόνου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών