Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 05, 2016

ΝΤΟΥ Κασιδιάρη και στον ΣΚΑΙ: "Ως πότε θα λέτε ψέματα στο λαό...;!" Οι παρουσιαστές έκλεισαν τη σύνδεση και άλλαξαν θεματολογία....

Καταδρομική παρέμβαση του Ηλία Κασιδιάρη κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων των 6 στο ΣΚΑΙ, όταν κατά τη συνήθη τακτική των ΜΜΕ, αφού έβρισαν σκαιότατα το βουλευτή της Χρυσής Αυγής, διαστρέβλωσαν τα γεγονότα και προσπάθησαν να "αθωώσουν" τον προκλητικό Κοντομηνά στη συνέχεια επιχείρησαν να διαπομπεύσουν και τη Χρυσή Αυγή.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης έθεσε απλά ένα ρητορικό ερώτημα σε κοινό και παρουσιαστές λέγοντας "Γιατί λέτε ψέματα...; Γιατί δε λέτε την αλήθεια ότι μου επιτέθηκε πρώτος και είπε ψέματα στην Επιτροπή".

Το αρχικό σοκ της παρέμβασης έφερε και..
.παρενέργειες με τον άνδρα παρουσιαστή που προ ολίγου δημοσίως αναρωτιόταν αν θα έπρεπε να τον προσφωνήσει ως "κύριο" τον Κασιδιάρη, να καταπίνει τη γλώσσα του και να τον προσκαλεί σε διάλογο.

Κάτι που τελικά προφανώς και δεν έγινε ποτέ καθώς είναι γνωστό ποιές είναι απόψεις του ιδιοκτήτη του σταθμού που ομολογήθηκαν και στην επιτροπή για τον πώς αντιλαμβάνεται την "πολυφωνία" και την εκπορσώπηση των κομμάτων στο κανάλι του.

Όσο για την έτερη παρουσιάστρια, φήμες αναφέρουν ότι άλλαξε...εσώρουχο.

Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών