Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 17, 2016

ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ ΠΡΟΣ ΚΟΡΕΑΤΕΣ: ΤΡΩΤΕ ΣΚΥΛΟΥΣ, ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ!

kim
Γράφει ο Αντίοχος

Την ώρα που οι Βορειοκορεάτες κάνουν μόνιμη… δίαιτα, λόγω έλλειψης βασικών προϊόντων, ο σύντροφος Κιμ Γιονγκ Ουν τους προτρέπει να καταναλώνουν κρέας… σκύλων, που το χαρακτηρίσει «σούπερ τροφή». Κι όπως είναι φυσικό, μετά την προτροπή του… μεγάλου τιμονιέρη –και τελευταίου πραγματικού σταλινοκομμουνιστή επί της γης, μιας και κάτι Κινέζοι, Κουβανοί και λοιποί εναπομείναντες το γύρισαν στον καπιταλισμό- τα ελεγχόμενα ΜΜΕ της χώρας άρχισαν να διαφημίζουν την κατανάλωση σκυλίσιου κρέατος.
Έτσι, το DPRK Today , κανάλι προπαγάνδας στο YouTube, ανέφερε πως....
το κρέας σκύλων έχει περισσότερες βιταμίνες από τα υπόλοιπα κι έδωσε συμβουλές για το σκότωμα των σκύλων, ενώ η εφημερίδα Korea Times υποστήριξε πως αυτό το κρέας είναι ότι καλύτερο για το στομάχι και τα έντερα.
Η δε κρατική τηλεόραση, έκανε ρεπορτάζ για εστιατόριο στην Πιονγιάνγκ, το οποίο σερβίρει σκύλους και είναι γεμάτο από πελάτες – τους οποίους προφανώς τους έχει ρέψει η πείνα και δε βρίσκουν τίποτα καλύτερο να φάνε.
(ΥΓ): Κανονικά, εφόσον ο σύντροφος Κιμ έδωσε… γραμμή, πρέπει ν’ αρχίσουν να τρώνε σκύλους και οι σπαγκοραμμένοι του Περισσού. Αφήστε που θα τους έρχεται και… φτηνότερα και θα περισσεύουν περισσότερα φράγκα για το θησαυροφυλάκιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών