Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 16, 2016

Πού είπαμε ότι κρύβονται οι απατεώνες, Συριζαίοι;


Πού είπαμε ότι κρύβονται οι απατεώνες, Συριζαίοι;

Μια συζήτηση στην ολομέλεια της βουλής που όπως φαινόταν θα περνούσε ανώδυνα για την κυβέρνηση, ξέφυγε και χτύπησε κόκκινο με τους «κακούς» για ακόμα μια φορά Χρυσαυγίτες βουλευτές να τα κάνουν άνω κάτω. Την συζήτηση για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας ήρθε να εμπλουτίσει ένα άκυρο άρθρο (το συνηθίζουν) για την ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους στην περιοχή του Βοτανικού! Αυτό για εμάς ως βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή ήταν κόκκινο πανί, δεν μπορεί να ζυγιστούν οι επιπτώσεις της αντίδρασης μας ούτε με κυρώσεις από τον κανονισμό της βουλής ούτε και με ποινές λόγω της αντίδρασης μας.
Ο εξισλαμισμός της Ελλάδας και της Ευρώπης θα....
αποτραπεί μέσα από αγώνες αντίστασης και όχι με παρακλήσεις  και δεήσεις. Μόνο η κοινοβουλευτική ομάδα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αντέδρασε στο άρθρο που διευκολύνει την ανέγερση του «Υπερτζαμιού» στον Βοτανικό. Με τους λόγους των βουλευτών μας αλλά και με τον λόγο του Γενικού μας Γραμματέα Νικολάου Μιχαλολιάκου που κατέληξε με την θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ «Τζαμί ποτέ και πουθενά» το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έδωσε το ιδεολογικό και πολιτικό του στίγμα.
Εκεί έρχεται να κολλήσει και ένα «ΟΧΙ» με γεύση «ΝΑΙ» από τους ΑΝΕΛ. Βλέποντας ότι το άρθρο θα περάσει, οι βουλευτές των ΑΝΕΛ, πλην Ζουράρη που ψηφίζει ΝΑΙ σε ΟΛΑ, είπαν με μισή καρδιά ένα ξεψυχισμένο «ΟΧΙ». Αφορμή, μια τροπολογία που έφερε ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης για την ευνοϊκή-φωτογραφική ρύθμιση σε οφειλές επιχειρηματιών σε τελωνεία. Εκεί ήρθε η αντίδραση από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ γιατί έμεναν από έξω «δικοί» τους επιχειρηματίες και απείλησαν με αποχώρηση από την ψηφοφορία. Έντρομοι τότε οι βουλευτές των ΑΝΕΛ που ήταν στην ολομέλεια (Κόκκαλης και Λαζαρίδης) βγήκαν στον διάδρομο μαζί με τον υπουργό της τροπολογίας Αλεξιάδη και του έθεσαν το ζήτημα. ΑΝ φύγουν οι παλιοί συνέταιροι της μνημονιακής συγκυβέρνησης από την ψηφοφορία τότε θα πρέπει να ψηφήσουν ΝΑΙ οι ΑΝΕΛ για να περάσει το άρθρο για το Τζαμί.
Επέστρεψαν πίσω στην αίθουσα της ολομέλειας και ο υπουργός απέσυρε την τροπολογία προς ανακούφιση των βουλευτών της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που θα μπορούσαν να ακολουθήσουν τις εντολές της Ε.Ε. και  να ψηφίσουν ΝΑΙ και των βουλευτών των ΑΝΕΛ που θα μπορούσαν να ψηφήσουν ΟΧΙ και να εμπαίξουν για μια φορά ακόμα τους Έλληνες πατριώτες.
Αυτός όμως που ήταν απαρηγόρητος προσπαθώντας από την μια απολογούμενος  να εξηγήσει στους υπόλοιπους «επαναστάτες του γλυκού νερού» την φωτογραφική τροπολογία και από την άλλη να σκεφτεί τι δικαιολογία θα πει στους επιχειρηματίες που εξυπηρετούσε η συγκεκριμένη τροπολογία, που τελικά πήγε καλάθι (για την ώρα) ήταν; Μα φυσικά ο αριστερός λαϊκός αγωνιστής των «ΝΑΙ» στο τρίτο μνημόνιο και τώρα της τροπολογίας σκάνδαλο υπέρ του κεφαλαίου, Μηταφίδης.
Διαβάστε επίσης: Χρ. Χατζησάββας για τους λαθρομετανάστες στα σχολεία και την ανέγερση ισλαμικού τεμένους στον Βοτανικό - ΒΙΝΤΕΟ
Χατζησάββας Κ. Χρήστος

Βουλευτής Κιλκίς


\

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών