Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Αυγούστου 25, 2016

Φιρμάνι από την Κομισιόν στους υποτακτικούς Σύριζα - Ανέλ: Βγάλτε λάδι τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ και όλους τους εμπλεκόμενους...



Ντομπρόβσκις και Μοσκοβισί έδωσαν εντολή στον Τσίπρα για διαγραφή όλων των εθνικών εγκλημάτων του Γεωργίου και των πολιτικά εμπλεκομένων της κυβέρνησης (πρώτη φορά Μνημόνιο) Πασόκ

Η εθελόδουλη στους διεθνείς τοκογλύφους συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ καλείται για μια ακόμη φορά να δείξει την υπακοή της στους εντολείς της. Με μια επίσημη ανακοίνωση την οποία υπογράφουν ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Ντομπρόβσκις, και οι επίτροποι Μοσκοβισί και Τίσεν, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παίρνει θέση για το θέμα της ΕΛΣΤΑΤ και μάλιστα καλεί τις ελληνικές αρχές να αμφισβητήσουν ενεργά και δημοσίως τις "ψευδείς εντυπώσεις" ότι τα στοιχεία της ελληνικής στατιστικής υπηρεσίας παραποιήθηκαν στη διάρκεια της περιόδου 2010-2015!
Κατά τη διάρκεια ενημέρωσης του Τύπου στις Βρυξέλλες για τις κατηγορίες προς τον Ανδρέα Γεωργίου, η Κομισιόν ζητεί από....
τις Ελληνικές αρχές "να προστατεύσουν την ΕΛΣΤΑΤ και το προσωπικό της από αυτές τις αβάσιμες αξιώσεις". Επίσης, ζητεί από την Ελλάδα να στηρίξει και να διατηρήσει την ποιότητα των Ελληνικών στατιστικών στοιχείων, καθώς και την ανεξαρτησία του Ελληνικού στατιστικού συστήματος, σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές που ορίζει η Ελληνική στατιστική νομοθεσία και η Δέσμευση για την Αξιοπιστία των Στατιστικών Στοιχείων του 2012.
Για το ίδιο θέμα εστάλη και επιστολή στον Έλληνα υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο! Η Κομισιόν τονίζει ότι τα έγκυρα και αξιόπιστα δημοσιονομικά στοιχεία είναι απαραίτητα για την λήψη ορθών οικονομικών αποφάσεων. Πρόσφατα δημοσιεύματα του Τύπου ωστόσο αμφισβητούν την ποιότητα και αξιοπιστία των επίσημων στατιστικών στοιχείων στην Ελλάδα, αναφέρει η ανακοίνωσή της.
Γνωρίζοντας την ευκολία με την οποία (και) η νυν συγκυβέρνηση “κατεβάζει τα παντελόνια” σε μόνιμη βάση ύστερα από τις απαιτήσεις των αφεντικών της, είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο ότι θα συμμορφωθεί “ως προς τις υποδείξεις”. Είναι, μάλιστα, μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να αθωώσει τον Τζέφρυ και την κυβέρνησή του από τις τεράστιου μεγέθους ποινικές ευθύνες που έχουν ως προς την αναμφισβήτητη αλλοίωση των στοιχείων που έκανε ο Γεωργίου.
Με την μνημονιακή μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ να έχει ολοκληρωθεί πλήρως, είναι βέβαιο ότι θα επιχειρήσουν να συγκαλύψουν το έγκλημα της ΕΛΣΤΑΤ, χρησιμοποιώντας προφανώς ως φτηνή δικαιολογία τους “λόγους ανωτέρας βίας” που έχουν να κάνουν με τις “πιέσεις” που δέχονται από το εξωτερικό.
Το εμπειρικό υλικό, όμως, της Ιστορίας δείχνει συνεχώς ότι οι παραχωρήσεις και αυτής της κυβέρνησης προς τα αφεντικά της γίνεται σε καθαρά εθελοντική βάση, με μόνο αντάλλαγμα την όσο το δυνατόν περισσότερη παραμονή στην γλυκιά καρέκλα της εξουσίας, έστω και ως πειθήνια όργανα των εντολέων της.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών