Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 07, 2016

Το τελευταίο Σοβιέτ και η ψευτοδεξιά


Το τελευταίο Σοβιέτ και η ψευτοδεξιά - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Ζούμε τους τελευταίους μήνες στην Πατρίδα μας έναν απόλυτο παραλογισμό! Ζούμε την επιστροφή του κομμουνισμού, ενός κομμουνισμού όμως με… σκληρά καπιταλιστικά χαρακτηριστικά! Αναφέρομαι στα έργα και τις ημέρες του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έχοντας την συμπαράσταση ενός υποτίθεται πατριωτικού κόμματος, προσπαθεί να αλλάξει τα πάντα πιστεύοντας ότι με ένα αναιμικό 36%, το οποίο έλαβε με αποχή 45%, είναι δυνατόν να κάνει την “επανάστασή του” και να μετατρέψει το εθνικό κράτος των Ελλήνων σε μία λαϊκή… σοσιαλιστική δημοκρατία! 
Πως είναι δυνατόν τώρα να κάνεις… κομμουνιστική επανάσταση(!), έχοντας υπογράψει μνημόνιο με....
το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, αυτό μόνο οι αρρωστημένοι εγκέφαλοι της σάπιας νέας αριστεράς του 21ου αιώνα, του αιώνα της παγκοσμιοποίησης θα μπορούσαν να ισχυριστούν. Στην πραγματικότητα δεν ζούμε καμία επανάσταση  και όσο και να θέλουν κάποιοι να καταστήσουν την Ελλάδα το τελευταίο σοβιέτ της Ευρώπης, τόσο περισσότερο αγγίζουν και ξεπερνούν τα όρια της γελοιότητας!
Έπρεπε να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση για να δείξει και η ιθαγενής αριστερά το γελοίον του πράγματος. 
Θέλουν να αλλάξουν τα πάντα, αρνούνται να καταδικάσουν ακόμη και τους χαϊδεμένους τους “νεαρούς” που επιτίθενται σε γραφεία πολιτικών κομμάτων, αναγράφοντας απειλές θανάτου στην πρόσοψή τους. Όπως δεν καταδίκασαν και την εισβολή στην διάρκεια της Θείας Λειτουργίας στην Μητρόπολη της Θεσσαλονίκης! Ο… σοσιαλισμός τους έχει μεγάλες ανοχές, θυμίζοντας παλιά ελληνική ταινία και συγκεκριμένα κωμωδία της δεκαετίας του ’60. Θέλουν να αλλάξουν την Ιστορία του τόπου και γιατί όχι και τον πληθυσμό του τόπου…
Και τι έχουν απέναντί τους; Το αντίπαλο δέος σύμφωνα με την προπαγάνδα του συστήματος είναι ένα νεοφιλελεύθερο κόμμα, το οποίο ακολουθεί την ίδια αντεθνική και διεθνιστική πολιτική, την πολιτική του μνημονίου. 
Αναφέρομαι στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο με συνέπεια από το 1974 μέχρι σήμερα επέδειξε και επιδεικνύει μία απόλυτη ανοχή στην μαρξιστική προπαγάνδα. Δεν είναι τυχαίο ότι ο εκάστοτε πρόεδρος της Ν.Δ. σε κάθε ομιλία του στην Βουλή αρχίζει και τελειώνει με την αναφορά του στον απόλυτο σεβασμό στους αγώνες της αριστεράς! Και υποτίθεται ότι το κόμμα αυτό αντιπροσωπεύει την… δεξιά! Και όντως την αντιπροσωπεύει ως προς το οικονομικό σκέλος, όντας πειθήνιο όργανο των ισχυρών του χρήματος και των συμφερόντων τους. Κατά τα άλλα όμως, δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή για την αιματοβαμμένη ιστορία αυτού του τόπου, για τις προδοσίες και τις σφαγές της αριστεράς εις βάρος του Ελληνικού Λαού.
Ζούμε ένα θέατρο του παραλόγου. Κάποιοι που κάποτε ήτανε κομμουνιστές συνεχίζουν να δηλώνουν κομμουνιστές και να γεμίζουν την Πατρίδα μαρξιστικό δηλητήριο, αλλά ταυτόχρονα υπηρετούν απόλυτα τον… παγκόσμιο καπιταλισμό!
Είναι αυτοί που δηλώνουν περήφανα κομμουνιστές και θέλουν να κάνουν την Ελλάδα το τελευταίο σοβιέτ της Ευρώπης. Από την άλλη πλευρά, μια κουρασμένη και παρηκμασμένη αστική ψευτοδεξιά, η οποία δεν έχει άλλο σκοπό παρά μόνο την επιστροφή της στην εξουσία και τίποτε άλλο.
Δυστυχώς, για όλους αυτούς, δυστυχώς για τους φασουλήδες του μαρξισμού, αλλά και τους αδίστακτους περιφρονητές της Ελληνικής Ιστορίας της αντιδραστικής και αστικής ψευτοδεξιάς, υπάρχουν και κάποιοι άλλοι…
Δυστυχώς για όλους αυτούς υπάρχουν οι Χρυσαυγίτες! Ένα Κίνημα ασυμβίβαστων ανδρών και γυναικών, που υπερήφανα δηλώνουν Εθνικιστές και υπερασπίζονται τα δικαιώματα του απλού λαού και την κοινωνική δικαιοσύνη!
Είναι βέβαιο ότι τόσο τα ορφανά του Μαρξ, όσο και οι ιέρακες του καπιταλισμού θα αποτύχουν, φέρνοντας όμως πολλά δεινά στην Πατρίδα. Παραταύτα η ελπίδα παραμένει ζωντανή και είναι η ελπίδα αυτή η προσδοκία μιας νέας Λαϊκής Εθνικιστικής Πατρίδας, της Ελλάδας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών