Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Αυγούστου 04, 2016

Ττιτάνας Κασιδιάρης: "Ο Ψυχάρης παίζει θέατρο...να το βουλώσει η τραβεστί ΝΔ και ο Βορίδης που αθωώνουν έναν κομμουνιστή νταβατζή" ΒΙΝΤΕΟ

Στην αποχώρηση Ψυχάρη το κανάλι της βουλής έκλεισε τον ήχο και έριξε μαύρο

Ηλίας Κασιδιάρης: "Ο Ψυχάρης παίζει θέατρο! Να μη φύγει και να εξεταστεί υποχρεωτικά από την επιτροπή ο συνομιλητής του Τσίπρα. Συμπεριφορά τραβεστί ο Βορίδης"

Όλο το αντισυνταγματικό τόξο ενωμένο καθάρισε τον αρχιδιαπλεκόμενο Ψυχάρη, που έπινε ατάραχος τον καφέ του και έπαιζε θέατρο σήμερα στη βουλή. Σύριζα, ΝΔ και όλοι ανεξαιρέτως οι εκπρόσωποι του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος απάλλαξαν παράνομα τον Ψυχάρη από την ανάκριση στην εξεταστική επιτροπή. 

Σφοδρή αντίδραση από τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής: "Ο Ψυχάρης παίζει θέατρο, πρέπει να....
καταθέσει υποχρεωτικά για τα σκάνδαλα του ΔΟΛ, του MEGA, της ENERGA και της ΤΕΡΝΑ". Ο Ηλίας Κασιδιάρης κατήγγειλε τις μυστικές συναντήσεις Ψυχάρη-Τσίπρα, στις οποίες ο διαπλεκόμενος βαρόνος είχε άριστη ικανότητα επικοινωνίας.
Ο δικηγόρος της ENERGA Βορίδης ειρωνεύτηκε (στα κρυφά) τον βουλευτή μας, για να λάβει την απάντηση: "Αυτή δεν είναι αντρική συμπεριφορά, αλλά συμπεριφορά τραβεστί".
Όλα τα λαμόγια του Σύριζα έσπευσαν να υπερασπιστούν τον Βορίδη και να συμπράξουν με τη ΝΔ στο ξέπλυμα της διαπλοκής

Εν τω μεταξύ τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ έχουν λυσσάξει για την σφοδρή επίθεση της Χρυσής Αυγής στο σύστημα των "μπομπολοψυχάρηδων". Μεταφέρουμε χωρίς σχόλια το εμετικό κείμενο της πασοκικής και πρωτοκλασάτης συστημικής ιστοσελίδας iefimerida
Άθλιος Κασιδιάρης: Φώναζε στην επιτροπή ότι παίζει θέατρο ο Ψυχάρης
Διαπιστώνοντας την εμφανή αδυναμία του Σταύρου Ψυχάρη -λόγω της κατάστασης της υγείας του- να καταθέσει στην Επιτροπή για τα δάνεια των ΜΜΕ, αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία η απαλλαγή του ισχυρού άνδρα του ΔΟΛ να υποστεί τη δοκιμασία της εξέτασης. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, ωστόσο, μαινόμενος φώναζε στον πρόεδρο της Επιτροπής ότι η απαλλαγή του Σταύρου Ψυχάρη από τη διαδικασία της κατάθεσης στην Επιτροπή της Βουλής είναι απαράδεκτη. Μάλιστα, φώναζε «ο Ψυχάρης παίζει θέατρο, δεν έχει κανένα πρόβλημα με την υγεία του».
Προκλητικός και στην δευτερολογία του

Ο Ηλίας Κασιδιάρης εμφανίστηκε ιδιαίτερα προκλητικός και στη συνέχεια όταν πήρε εκ νέου τον λόγο. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, εξέφρασε τη θέση του κόμματός του για το πως θα πρέπει η επιτροπή να χειριστεί το θέμα που προέκυψε σχετικά με την κατάθεση Ψυχάρη. Τότε, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής παρέκκλινε του θέματος λέγοντας ότι κατά την διάρκεια της πρωτολογίας του και πιο συγκεριμένα όταν είπε ότι ο Σταύρος Ψυχάρης παίζει θέατρο έτσι ώστε να μην καταθέσει στην επιτροπή, ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας έκανε διάφορους μορφασμούς κοροιδεύοντάς τον. Ο κ. Κασιδιάρης του απάντησε πως αυτή δεν είναι αντρική συμπεριφορά και πως αν θέλει κάτι τέτοιο να το κάνει μπροστά του, κάτι που πυροδότησε το κλίμα και προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στην αίθουσα. «Ειναι συμπεριφορά τραβεστί», κατέληξε ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής. Ο πρόεδρος της επιτροπής κ. Φάμελλος έσπευσε να επαναφέρει στη τάξη τον κ. Κασιδιάρη απαντώντας του με πολύ αυστηρό ύφος στα λεγόμενά του.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών