Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 08, 2016

Η Χρυσή Αυγή στις εκδηλώσεις μνήμης για τους πεσόντες του Συμμοριτοπολέμου στην Μάνη – Φωτορεπορτάζ


Η Χρυσή Αυγή στις εκδηλώσεις μνήμης για τους πεσόντες του Συμμοριτοπολέμου στην Μάνη – Φωτορεπορτάζ

Μεγάλη αντιπροσωπεία της Χρυσής Αυγής έδωσε και φέτος το παρόν στις εκδηλώσεις μνήμης για τους ηρωικούς πεσόντες του Συμμοριτοπολέμου στην Ιερά Μονή Φανερωμένης Μέσα Μάνης.


Μέλη και φίλοι του Κινήματος από την Τ.Ο. Μάνης και Τ.Ο. Σπάρτης, αλλά και από πολλές ακόμα περιοχές της Λακωνίας βρέθηκαν από νωρίς στον χώρο του μνημείου για να τιμήσουν τους αγωνιστές που έπεσαν ηρωικά την περίοδο 1941-49.

Στο θρησκευτικό μέρος της εκδηλώσεως χοροστάτησαν οι Αρχιμανδρίτες π. Συμεών Λαμπρινάκος (εκ της Ι.Μ. Μάνης) και π. Εμμανουήλ Αναστασάκος (εκ της Ι.Μ. Μονεμβασίας και Σπάρτης), ο οποίος μάλιστα έδωσε και το σύνθημα στους συγκεντρωμένους να ψάλλουν τον Εθνικό μας Ύμνο.

Τους παρισταμένους συγκίνησε με την ομιλία του ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Απογόνων και Αγωνιστών 1941-49 Δημήτριος Μαυροειδόγγονας. Στεφάνια κετέθεσαν εκ μέρους του Πατριωτικού Συνδέσμου Λακωνίας ο ιατρός Γεώργιος Λουκάκος και εκ μέρους της Χρυσής Αυγής ο συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης.

Με τον Αρχιμανδρίτη πατέρα Εμμανουήλ Αναστασάκο της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης αμέσως μετά το πέρας της εκδήλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών