Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 14, 2016

Όχι στον ισλαμικό εξτρεμισμό από τον Δήμαρχο Καννών: Απαγόρευσε τα “μπουρκίνι” από τις παραλίες


Όχι στον ισλαμικό εξτρεμισμό από τον Δήμαρχο Καννών: Απαγόρευσε τα “μπουρκίνι” από τις παραλίες

Εγκεφαλικά στους ισλαμολάγνους προκάλεσε η απόφαση του απόφαση του δημάρχου των Καννών, Νταβίντ Λινάρ, να απαγορεύσει στις πλαζ του δήμου τα ισλαμιστικά «μπουρκίνι», δηλαδή τα γυναικεία μαγιό που αφήνουν ακάλυπτο μόνο το πρόσωπο.
Ο δήμαρχος των Καννών αποφάσισε στα τέλη του Ιουλίου να απαγορεύσει «την πρόσβαση στις παραλίες οποιουδήποτε δεν έχει την σωστή περιβολή, η οποία δεν σέβεται τις ηθικές αρχές και την αρχή της κοσμικότητας». Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λινάρ, καθώς η Γαλλία έχει πέσει πολλές φορές θύμα ισλαμιστικών τρομοκρατικών επιθέσεων με τελευταία αυτή στην Νίκαια, "μια ενδυμασία λουομένου που δηλώνει επιδεικτικά τη συμμετοχή σε μια θρησκευτική κοινότητα, την ώρα που η Γαλλία και οι τόποι λατρείας της αποτελούν στόχο τρομοκρατικών επιθέσεων, μπορεί να....
διαταράξει τη δημόσια τάξη κάτι το οποίο είναι απαραίτητο να προληφθεί".
Οι ισλαμολάγνοι θιασώτες της πολιτικής ορθότητας βέβαια όπως η η Ένωση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου σκοπεύει να προσφύγει στην δικαιοσύνη για να ζητήσει ακύρωση της απόφασης αυτής, όπως άλλωστε και η επιτροπή κατά της ισλαμοφοβίας στη Γαλλία CCIF, η οποία εξέφρασε «βαθιά ανησυχία για αυτήν την νέα επίθεση στις πιο θεμελιώδεις αρχές δικαίου«. Επίσης, η ένωση SOS racisme κατήγγειλε πως μια τέτοια απόφαση απορρέει από μια «στρατηγική της έντασης».
Περαστικά τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών