Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Αυγούστου 18, 2016

ΓΛΩΣΣΑ ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑ ΤΑ ΑΛΗΘΗ ΛΕΓΕΙ…

Γράφει ο Θεόδωρος Χλωρίδης

«Γλώσσα λανθάνουσα τα αληθή λέγει», σύμφωνα με τον θυμόσοφο λαό.

Έτσι λοιπόν, και η παρακρατική τσογλαναρία του $ύριζα (Σακκάς, Σεϊσίδης), που δικάστηκαν και καταδικάστηκαν από το Β’ Αυτόφωρο Τριμελές, άθελα τους (;) αποκάλυψαν ότι κατά τη διάρκεια της καταδίωξης τους και τη στιγμή της τυχαίας σύλληψης τους από τους Αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, τους δήλωσαν ότι είναι αναρχικοί, ώστε αυτοί να σταματήσουν δήθεν να τους χτυπούν και να τους πυροβολούν: «Ο πρώτος αστυνομικός μπήκε στο γκαράζ όπου κρυφτήκαμε, μας έβριζε...
και μας χτύπησαν. Αναγκαστήκαμε να πούμε ότι είμαστε καταζητούμενοι αναρχικοί για να σταματήσουν. Δεν υπήρχε αντίσταση, υπήρχε μένος και οργή ανεξέλεγκτη».

Ποιο είναι το γενικό συμπέρασμα από αυτήν την αποκαλυπτική δήλωση των $υριζαίων τρομοκρατών;

Μα ότι για να γλυτώσεις από τις συνέπειες των πράξεων σου (τρομοκρατία, ληστείες, κλοπές, παραβίαση ΚΟΚ, φυγοδικία κτλ), αρκεί να δηλώσεις την ιδιότητα σου ως αναρχοάπλυτος προστατευόμενος της ξεφτιλισμένης συμμορίας των υποτακτικών της φράου Μέρκελ, ώστε να τρομοκρατήσεις τους αστυνομικούς που έκαναν το λάθος να σε συλλάβουν και να απολαύσεις την ιδιαίτερη μεταχείριση που προσφέρει το κράτος του $υριζιστάν (νομική προστασία, τρομοκράτηση δικαστών, εκδηλώσεις συμπαράστασης κτλ), στο πάντα χρήσιμο δικό του παρακράτος.

Συμπληρώνοντας 19 μήνες στην εξουσία, οι μνημονιοζήτουλες της κρατικής-παρακρατικής κυβερνητικής συμμορίας, αποδεικνύουν καθημερινώς ότι την διακυβέρνηση της χώρας ασκεί ένας συνασπισμός τρομοκρατικών οργανώσεων (Σέχτα, Πυρήνες, Επαναστατικός Αγώνας), ο πολιτικός βραχίονας των οποίων λυμαίνεται την εξουσία, παρέχοντας άσυλο και προστασία σε κάθε ακροαριστερό αληταριό.

Οι πρόσφατες επιθέσεις σε Ναούς, όπως επίσης και η βομβιστική επίθεση σε αυτοκίνητο στελέχους της Χρυσής Αυγής, εντάσσονται στο γενικότερο στόχο των $υριζαίων και των προστατευόμενων τους κοπρόσκυλων των Εξαρχείων, να τρομοκρατήσουν τον Λαό και το μοναδικό εμπόδιο στα προδοτικά τους σχέδια, τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή.

Σε όλα αυτά τα κρατικοδίαιτα καθεστωτικά σκουλήκια, τα οποία απολαμβάνουν προστασίας από μπαμπάδες υπουργούς και θείους βουλευτές, και τα οποία μας υπόσχονται κρεμάλες και νέους Μελιγαλάδες, η δική μας υπόσχεση είναι μία και μοναδική: Όταν τη διακυβέρνηση της χώρας αναλάβει μία Εθνική Κυβέρνηση, σας υποσχόμαστε μια δίκαιη δίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών