Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 01, 2016

Η ΠΡΩΤΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ… Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ


Την πρώτη τακτική αμερικανική εμπορική πτήση από τις ΗΠΑ για την Κούβα μετά από 50 και πλέον χρόνια, εκτέλεσε χθες η αμερικανική αεροπορική εταιρεία JetBlue, όπως συμφώνησαν οι πρόεδροι Κάστρο και Ομπάμα.

Το αεροσκάφος της εταιρείας απογειώθηκε γύρω στις 17.05 (ώρα Ελλάδας) από το αεροδρόμιο Φορτ Λόντερντεϊλ της Φλόριντας με προορισμό τη Σάντα Κλάρα. Η επιβίβαση των πρώτων επιβατών έγινε σε εορταστική ατμόσφαιρα, υπό τα χειροκροτήματα των συγκεντρωμένων. Ένα συγκρότημα έπαιζε κλασικά κουβανικά τραγούδια, όπως το Guantanamera, συνοδεύοντας τους επιβάτες.

Η πτήση αυτή αποτελεί «μια μεγάλη ιστορική στιγμή», τόνισε ο Μαρκ Γουέιλς, ο διευθυντής του αεροδρομίου. Την συνέκρινε μάλιστα με την πτώση του Τείχους του Βερολίνου ή με τα πρώτα βήματα του ανθρώπου...
στη Σελήνη, ενώ ο αντιπρόεδρος της Jet Blue μίλησε μια «νέα εποχή» που ανοίγει για τους Κουβανούς ταξιδιώτες και για τις μεταφορές στο νησί γενικότερα.

(ΥΓ): Σύμφωνα με ανεξακρίβωτες μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο σύντροφος Μπογιόπουλος θα δημοσιεύσει από ώρα σε ώρα (στα «αστικά» ΜΜΕ του συντρόφου Βαρδινογιάννη…) βαρυσήμαντο άρθρο, καταγγέλλοντας την παραπάνω είδηση ως… ιμπεριαλιστική συνωμοσία, τις δε σχετικές φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν… αντικατοπτρισμό που στήθηκε στα χαλκεία της CIA, με σκοπό να εμφανίσει τους… αλύγιστους συντρόφους Κάστρο ως παραδομένους στον ιμπεριαλισμό και τον καπιταλισμό, ενώ αυτοί μένουν προσηλωμένοι στην ιδέα του σοσιαλισμού και του προλεταριακού διεθνισμού. Το άρθρο θα καταλήγει με τη γνωστή… επαναστατική ιαχή “Venceremos!”…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών