Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 15, 2016

Ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι της Χίου: Μεγάλη συγκέντρωση ενάντια στην λαθρομετανάστευση - Επεισόδια με τα ΜΑΤ του Σύριζα BINTEO

 

Χιλιάδες Έλληνες κάτοικοι της Χίου συγκεντρώθηκαν σήμερα στην πλατεία Βουνακίου και όλοι μαζί ένωσαν τις φωνές τους για να μπει επιτέλους φρένο στην παράνομη είσοδο λαθρομεταναστών στο νησί και την κατάσταση που επικρατεί. 
Η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση στο νησί έχει καταστήσει την καθημερινότητα των Ελλήνων κατοίκων αφόρητη ακόμα και επικίνδυνη για την σωματική τους ακεραιότητα, αφού οι παράνομοι αλλοδαποί οπλοφορούν κλέβουν και απειλούν την ζωή των πολιτών βγάζοντας ακόμα και μαχαίρια σε αυτούς που μένουν κοντά στα hotspot.

Δείτε το βίντεο...



Επίθεση των ΜΑΤ στους κατοίκους 



Μάλιστα κατά την διάρκεια της διαμαρτυρίας λαθρομετανάστες με καδρόνια στα χέρια απειλούσαν, προκαλούσαν και πετροβολούσαν τους κατοίκους!  



Οι συγκεντρωμένοι κάτοικοι αφού ολοκλήρωσαν την διαμαρτυρία τους, τραγούδησαν τον Εθνικό Ύμνο και αποφάσισαν να κάνουν πορεία.



Η μεγαλειώδης συγκέντρωση κατά της λαθρομετανάστευσης και των hotspots συντάραξε τους συριζαίους και έστειλαν τα ΜΑΤ για να την διαλύσουν.



Οι κάτοικοι προανήγγειλαν νέα πορεία διαμαρτυρίας για το απόγευμα της Παρασκευής και πάλι στην πλατεία Βουνακίου.

Δείτε περισσότερα βίντεο εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών