Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 05, 2016

Ο λαός πήρε στο κυνήγι τον σύντροφο Μαδούρο... Έρχεται και η δική σας η ώρα σύντροφοι εδώ στην Ελλάδα!

Την πάτησε αγρίως ο σύντροφος Μαδούρο της Βενεζουέλας, μέχρι πρότινος χώρας πρότυπο των… Τσιπροκαμμενίστας – που τώρα κάνουν το κορόιδο…

Ο σύντροφος Μαδούρο, λοιπόν, λίγες ημέρες μετά την εναντίον του διαδήλωση ενός εκατομμυρίου πολιτών της Βενεζουέλας στην πρωτεύουσα Καράκας, αποτόλμησε επίσκεψη στο νησί Μαργκαρίτα και δέχτηκε επίθεση με… τηγάνια και… κατσαρόλες από πεινασμένους πολίτες – κυρίως νοικοκυρές. Μάλιστα, λέγεται πως νόμισε ότι οι πεινασμένοι τον… επευφημούσαν, γι’ αυτό...
κατέβηκε από το αυτοκίνητό του…

Ο Μαδούρο διακρίνεται σε βίντεο που ανέβηκαν στα social media να τρέχει για να γλιτώσει από το πλήθος, το οποίο τον κυνηγά κτυπώντας κατσαρόλες και ζητώντας του να παραιτηθεί. Από το λιντσάρισμα τον έσωσαν οι αστυνομικοί της συνοδείας του, που χτύπησαν ανελέητα τις οργισμένες γυναίκες – ενώ μία εξ’ αυτών κατάφερε να του ρίξει μία με το χέρι της.
Λίγο αργότερα, οι άνδρες της μυστικής αστυνομίας (SEBIN) χτύπησαν διαδηλωτές ενώ μπήκαν σε πολλά σπίτια και άρπαξαν κινητά τηλέφωνα με τα οποία είχαν καταγράψει το επεισόδιο».

Τέτοια ακούνε οι σύντροφοι… «Ρημαδούρο» και «Σημαδούρο» και τους λούζει κρύος ιδρώτας… Αλλά, αυτοί δεν την πατάνε εύκολα σαν το ίνδαλμά τους, γιατί πηγαίνουν μόνο σε ελεγχόμενες κομματικές εκδηλώσεις, αποφεύγοντας όπως ο διάβολος το λιβάνι την οποιαδήποτε επαφή με τον ανεξέλεγκτο λαό  – μόνο μία φορά την πάτησε ο «Σημαδούρο» υπουργοπάνος, πέρυσι στην Κω, κι έγινε… ομελέτα! Αλλά, όσο και να κρύβονται, θα’ ρθει η ώρα που ο λαός θα τους… ξετρυπώσει!

madouro_shmadourp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών