Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 07, 2016

Ο επικεφαλής του Παγκόσμιου σιωνιστικού λόμπυ έδωσε εντολή στους Κοτζιά, Φίλη, Τόσκα και Μητσοτάκη: Συνεχίστε την πολιτική απομόνωση της Χρυσής Αυγής

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Τα παγκόσμια αφεντικά έδωσαν οδηγίες στους υποτακτικούς τους. Τι δεν καταλαβαίνεις;

Το συμβούλιο του παγκόσμιου σιωνιστικού λόμπυ αποτελούμενο από τον Γενικό Διευθυντή του WJC, Ρόμπερτ Σίνγκερ, τον Πρόεδρο του ΚΙΣ, Μωυσή Κωντσαντίνη και τον διπλωματικό ακόλουθο του WJC, Μάραμ Στερν συνάντησαν χθες στην Αθήνα διαδοχικά τους Νίκο Κοτζιά, Νίκο Φίλη, Νίκο Τόσκα, Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο!

Όπως αποκαλύπτουν στον επίσημο ιστοχώρο του WJC σκοπός της επίσκεψης του Παγκοσμίου συμβουλίου των σιωνιστών ήταν...
να διασφαλίσουν πως η ελληνική πολιτική ηγεσία θα συνεχίσει την παράνομη πολιτική απομόνωση της Χρυσής Αυγής.

Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι η επίσκεψη του WJC μάλλον ήταν περιττή, καθώς κατά παράβαση του Συντάγματος και των νόμων το τρίτο πολιτικό κόμμα στην χώρα συνεχίζει να τελεί υπό καθεστώς παράνομου αποκλεισμού.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του WJC, το σιωνιστικό συμβούλιο ζήτησε από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο να λάβει υπόψη τις απειλές της Χρυσής Αυγής (!) κατά της εβραϊκής κοινότητας, αλλά και τις αντισημτικές δηλώσεις Ιεραρχών (βλέπε Αμβρόσιος Καλαβρύτων).
Όπως δήλωσε ο αρχισιωνιστής Ρόμπερτ Σίνγκερ ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος τους διαβεβαίωσε ότι η Ελληνική Εκκλησία δεν συμφωνεί με τις αντισημιτικές απόψεις κάποιων Ιεραρχών!

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι ο Ρόμπερτ Σίνγκερ δήλωσε μετά τις επαφές του για την Χρυσή Αυγή: "Οι ενέργειες της Χρυσής Αυγής βλάπτουν την υπόληψη της Ελλάδος παγκοσμίως. Οι ηγέτες της Χρυσής Αυγής είναι υπόδικοι με σοβαρές κατηγορίες και ελπίζω αυτή η δίκη να ολοκληρωθεί σύντομα. Η Χρυσή Αυγή πρέπει να πολεμηθεί και να απομονωθεί πολιτικά και είμαι χαρούμενος που με όλους όσους μίλησα συμφώνησαν ότι δεν πρέπει να υπάρχει καμία επαφή με το συγκεκριμένο κόμμα".

Να ενημερώσουμε τον κ. Σίνγκερ ότι οι Έλληνες Εθνικιστές δεν λυγίσαμε από καμία παράνομη πολιτική δίωξη και θα συνεχίσουμε απροσκύνητα τον Αγώνα για τον Λαό και την Πατρίδα ενάντια σε κάθε φίμωση και παράνομο αποκλεισμό!


πηγή

2 σχόλια:

  1. To Παγκόσμιο Εβραϊκό Συνέδριο (Wolrd Jewish Congress) ιδρύθηκε στις ΗΠΑ το 1936, όταν σε χώρες της Ευρώπης με πολυάριθμη εβραϊκή παρουσία την εξουσία ανέλαβον ή κατέλαβον πατριωτικές δυνάμεις θέτοντας εκποδών πολιτικές δυνάμεις ελεγχόμενες από το ιουδαϊκό κεφάλαιο(σοσιαλδημοκρατικά, κομμουνιστικά,ελευθεριακά). Δεν πρέπει να συγχέουμε το WJC με την Αμερικανοεβραϊκή Επιτροπή ( American Jewish Committee), που ιδρύθηκε το 1906 για να συνδράμει τους Εβραίους της ρωσικής αυτοκρατορίας μετά την αποτυχημένη επανάσταση των ιουδαιομαρξιστών του 1905.
    Ο Ρόμπερτ Σίνγκερ είναι έμμισθο στέλεχος όπως ο γνωστός μας Νταβίντ Χάρις της AJC.
    Εκτός το WJC υπάρχει και η Παγκόσμιος Σιωνιστική Ομοσπονδία, στην οποία παλαιότερα διετέλεσε πρόεδρος ο Ναούμ Γκόλντμαν ενώ ήταν συγχρόνως πρόεδρος και στο WJC.
    Ο νυν πρόεδρος του ΚΙΣ, ο υπέργηρος Μωυσής Κωνσταντίνης, κατείχε την θέση του διευθυντού στην Διεύθυνση Φιλοτελισμού των ΕΛΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αγαπητε αρθρογραφε αν αρχηγος γινει ο ηλιας ,κανενας οβριος και τα τσιρακια τους δεν θα μπορει να σταματησει την χρυση αυγη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών