Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 21, 2016

Ντόναλντ Τραμπ κατά ανοιχτών συνόρων: “Ούτε μια Αμερικανική ζωή δεν πρέπει να χάνεται λόγω λαθρομετανάστευσης”

Ο Ντόναλντ Τράμπ ως κεντρικό στοιχείο της προεκλογικής του εκστρατείας έχει κρατήσει μια πολύ σκληρή στάση για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης από το Μεξικό. Στην ίδια αυστηρή γραμμή το προηγούμενο Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016 δήλωσε ότι ούτε μια Αμερικανική ζωή δεν θα πρέπει να χάθεί στο μέλλον από την ανεξέλεγκτη εισαγόμενη εγκληματικότητα λόγω της πολιτικής ανοικτών συνόρων της Αμερικής με το  Μεξικό.

Μιλώντας σε μια συγκέντρωση του συλλόγου "Τhe Remembrance Project" ο Τράμπ κατηγόρησε την τωρινή κυβέρνηση των Δημοκρατικών ότι έχει προδώσει το καθήκον της προς τον Αμερικανικό Λαό επειδή δεν έχει επιβάλλει πιστά τους μεταναστευτικούς νόμους. Το Remembrance Project είναι μια ομάδα αμερικανών πολιτών που ιδρύθηκε για να ενθυμείται τους συνανθρώπους τους που σκοτώθηκαν από τους λαθρομετανάστες που...
ζουν παράνομα στις ΗΠΑ. Επίσης αυτός ο σύλλογος είναι και ένας μοχλός πίεσης για αυστηρότερους μεταναστευτικούς νόμους στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Δηλαδή βλέπουμε ότι στην Αμερική υπάρχουν σωματεία και οργανωμένες μη κυβερνητικές ομάδες πολιτών που είναι αλληλέγγυοι στα θύματα των Αμερικανών από την λαθρομετανάστευση. Και όχι όπως στην Ελλάδα που με τον μανδύα του ψευτοανθρωπισμού και της αριστεράς εκατόν εβδομήντα (170) ΜΚΟ έχουν καταβροχθίσει ένα δισεκατομμύριο ευρώ, όπως έχει παραδεχτεί προσφάτως και ο Αβραμόπουλος. Οι πονηροί αλληλέγγυοι ευρωπαίοι έχουν πλουτίσει και οι Έλληνες έχουν απομείνει με ένα πολύπλευρο πρόβλημα στην ίδια τους την χώρα. Κλοπές, βιασμοί (το σύστημα έχει ξεχάσει την ανήλικη Μυρτώ και την επίθεση που είχε δεχτεί από τον λαθρομετανάστη πακιστανό που της έχει αφήσει σοβαρά προβλήματα υγείας, εμπρησμοί, μεταδοτικές ασθένειες και εγκληματικότητα.

Είναι αξιόλογο να παρατηρήσουμε ότι η επιχειρηματολογία του Τράμπ δεν είναι η μοναδική λογική φωνή κατά της λαθρομετανάστευσης στην Αμερική. Λίγες μόνο  μέρες μετά το Brexit, στις 27 Ιουνίου 2016, ο πολιτικός σχολιαστής Μπιλ Ο'Ράιλλυ (Bill O'Reilly) και τηλεοπτικός παρουσιαστής της πολιτικής εκπομπής "The O'Reilly Factor" του αμερικανικού καναλιού Fox News Channel είχε παραδεχτεί ότι η απόφαση του δημοψηφίσματος του Ηνωμένου Βασιλείου να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση δεν ήταν για οικονομικούς λόγους, αλλά καθαρά για λόγους ανοιχτών συνόρων και της σχετικής ανεξέλεγκτης μαζικής λαθρομετανάστευσης.

Ο Ο' Ράιλλυ είχε εκτιμήσει ότι το Brexit ήταν μια συναισθηματική λαϊκή και εθνική απόφαση που βασιζόταν στα γεγονότα που έβλεπαν οι λαοί που συνθέτουν την Μεγάλη Βρετανία με τα μάτια τους. Μια πλημμύρα μουσουλμάνων λαθρομεταναστών που προέρχονταν από την πολιτική ανοικτών συνόρων της Ε.Ε. και είχε αλλοιώσει ολόκληρες πόλεις σε όλη την Ευρώπη. Μια πλημμύρα μουσουλμάνων λαθρομεταναστών που δεν αφομοιώνονταν στους νόμους και την καθημερινότητα των γηγενών κατοίκων, αλλά αναμόρφωναν το περιβάλλον τους να αντικατοπτρίζει τα πρωτόγονα τους ένστικτα. Με κλοπές, βιασμούς, εμπρησμούς, μεταδοτικές ασθένειες και κάθε είδους εγκληματικότητα όπως τη διακίνηση ναρκωτικών που ευνοείται από την πολιτική ανοικτών συνόρων. Και όποιος αμφισβητεί τα λεγόμενα δεν έχει παρά να κοιτάξει τι συμβαίνει σήμερα στην Μόρια και στην πόλη της Μυτιλήνης, στην Λέσβο.

Οι φιλελεύθεροι και οι αριστεροί στην Ελλάδα και σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται ο ΣΥΡΙΖΑ, οι ΑΝΕΛ (εξαρτημένοι πια μετά την υπογραφή του τρίτου μνημονίου), η Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι και ο Λεβέντης επιχειρηματολογούν ότι πρέπει να είμαστε... συμπονετικοί και αρωγοί στον οποιονδήποτε βάρβαρο λαθρομετανάστη θέλει εκβιαστικά να μπει μέσα στην Πατρίδα μας και να κάνει ό,τι θέλει.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή συνεχίζει απροσκύνητα τον Αγώνα ενάντια σε εθνοκτόνα Μνημόνια και ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών