Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 14, 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ! ΚΑΙ Ο ΗΜΙΘΕΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΗΤΑΝ… NAZI!

Γράφει ο Αντίοχος

Ένα εξαιρετικό ψηφιδωτό με τους άθλους του Ηρακλή, αποκάλυψε η αρχαιολογική σκαπάνη σε κτίριο στη Λάρνακα, στην περιοχή του αρχαίου Κιτίου.

Η ανασκαφή έφτασε στα 30 – 40 μέτρα κατά μήκος της οδού Αγίου Νεοφύτου και σε πλάτος 3 – 5 μέτρα. Βεβαίως, ακόμα η ανακάλυψη είναι στην αρχή (στα μέχρι τώρα ευρήματα απεικονίζονται οι 5 άθλοι) και θα πρέπει να περιμένουμε αρκετούς μήνες για να αποκαλυφθεί το ψηφιδωτό στο σύνολό του.

Ωστόσο, εξ’ αρχής φάνηκε ότι κάτι… δεν πήγαινε καλά με τον μυθικό ήρωα και οι… υποψιασμένοι επιβεβαιώθηκαν πλήρως. Ένας… παλιοναζιστής, λοιπόν, ήταν ο Ηρακλής, όπως φαίνεται από τα…
ναζιστικά σύμβολα που κοσμούν το ψηφιδωτό!

Άρα, η… επαγρύπνηση του συστήματος (ΑΝΤΑΡCIA, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, Jailgoldendown, αντιρατσιστικές-αντιφασιστικές οργανώσεις, ΜΚΟ και δε συμμαζεύεται…) θα πρέπει να πιάσει δουλειά άμεσα και να απαιτήσει (δε θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια…) να προχωρήσει το υπουργείο του συντρόφου Φίλη στις δέουσες ενέργειες… αποναζιστικοποίησης της μυθολογίας μας, για να… προστατεύσει τα παιδιά μας από το… δηλητήριο του… ρατσισμού! Με πρώτη ενέργεια, την αφαίρεση από τα σχολικά βιβλία των (δήθεν…) «άθλων» του… παλιοναζιστή και την εξαφάνιση και του ονόματός του ακόμα, από την ελληνική μυθολογία!

(ΥΓ): Καλό είναι επίσης, να υποχρεωθούν ν’ αλλάξουν τα ονόματά τους, όσοι φέρουν το συνώνυμο του… Αδόλφου. Ακόμα και ο θρυλικός… Ηρακλής Πουαρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών