Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 19, 2016

Απίστευτη φάμπρικα: Απoζημιώσεις στους Εβραίους για τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο δίνουν ακόμα και οι Γάλλοι, που ήταν με τους νικητές!

Παρότι έχουν περάσει 71 χρόνια από το τέλος του Μεγάλου Πολέμου, η φάμπρικα των αποζημιώσεων για το ολοκαύτωμα καλά κρατεί! Μάλιστα, αποζημιώσεις δεν πληρώνουν μόνον οι χαμένοι του Πολέμου, αλλά και κάποιοι εκ των νικητών!
 
Έτσι, τις πρώτες γαλλικές αποζημιώσεις στους επιζήσαντες του Ολοκαυτώματος, ύψους 11 εκατομμυρίων δολαρίων, ενέκρινε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Το χρηματικό ποσό δικαιούνται εν ζωή εβραίοι, που μεταφέρθηκαν με τα τραίνα...
των γαλλικών κρατικών σιδηροδρομικών γραμμών SNCF σε στρατόπεδα συγκέντρωσης. Μάλιστα, όπως ανακοίνωσαν Αμερικανοί αξιωματούχοι, στην περίπτωση που οι μεταφερθέντες με τα τραίνα εβραίοι έχουν πεθάνει, τα χρήματα θα δοθούν στους κληρονόμους τους!

Τα συμπεράσματα δικά σας…

2 σχόλια:

  1. Στην προ του πολέμου Γαλλία εφιλοξενούντο τριακόσιες χιλιάδες Εβραίοι εκ των οποίων οι μισοί ζούσαν παρανόμως ως πρόσφυγες από τα κράτη της κεντρικής Ευρώπης, λόγω της ανόδου των πατριωτικών δυνάμεων στην εξουσία.
    Τέτοιος και ο νεαρός Εβραίος Χέρσελ Γκρήνσπαν, που δολοφόνησε τον γραμματέα της γερμανικής πρεσβείας στο Παρίσι, δίδοντας την αφορμή στους Γερμανούς πατριώτες να καταστρέψουν αρκετές συναγωγές και να σπάσουν τις τζαμαρίες των ιουδαϊκής ιδιοκτησίας καταστημάτων, γεγονός που έμεινε στην ιστορία ως η «Νύχτα των Κρυστάλλων».
    Η κυβέρνηση του Βισύ του στρατάρχου Πεταίν απήλασε στην Πολωνία περί τις 76000 παρανόμως εισελθόντες Εβραίους στην Γαλλία. Πρέπει να επισημάνουμε ότι η λεγομένη «γαλλική αντίσταση» αφορά δράση κυρίως Εβραίων, που κατέστρεφαν υποδομές και δολοφονούσαν στρατιωτικούς σε περοχές μη κατεχὀμενες από τους Γερμανούς. Σε αυτό συνέπραταν Ισπανοί κομμουνισταί, που είχαν διαφύγει στην Γαλλία μετά την ήττα τους από τους φαλαγκίτες του σγου Φράνκο.

    Μετά τα επεισόδια του 1931 στην Θεσσαλονίκη κατά τα οποία εξοργισμένοι Έλληνες κατέστρεψαν ακίνητα των Ισραηλιτών της πόλεως φονεύοντας καμιά δεκαριά από αυτούς ώθησε τα αμέσως επόμενα έτη δέκα χιλιάδες Εβραίους της Θεσσαλονίκης να μεταναστεύσουν
    άλλοι μεν στην Παλαιστίνη οι περισσότεροι δε στην Γαλλία των Ρότσιλντ και λοιπών Εβραίων τοκογλύφων. Οι πλείστοι ευρέθησαν παρανόμως στην Γαλλία με αποτέλεσμα 659 να συλληφθούν και απελαθούν στην Πολωνία, όπου κατοικούσαν τρία εκατ. Ιουδαίοι, εγκατασταθέντες εκεί στα μέσα του 17ου αιώνα και μετά τις σφαγές από τους Κοζάκους του Χλεμπνίσκυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαγκιά τους. Βρίσκουν μλκες, αγραμματους και ανιστορήτους και τα κανουν. Καλα κανουν. Αφού μπορούν και εχουν την δύναμη όπου πηγαίνουν να τους κερνούν νομίσματα, ας το κάνουν. Οί ηλίθιοι είναι οι άλλοι, οι ενοχικοί λευκοί Ευρωπαίοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών