Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 08, 2016

Οι κάτοικοι του Ωραιόκαστρου πήραν στο κυνήγι τους παρακρατικούς του Σύριζα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξινή βγήκε η παρέλαση που επιχείρησαν να κάνουν στο Ωραιόκαστρο τα παρακρατικά σκυλιά των λακέδων της Μέρκελ, Τσίπρα και Καμμένου. Ενώ ξεκίνησαν με προειδοποιητικές απειλές του τύπου: «Ούτε στο Ωραιόκαστρο ούτε σε καμιά άλλη περιοχή φασίστες θα σας βρουν βαθιά μέσα στη γη. Φασίστες θα τα πούμε σε λίγες ώρες» (αυτά είναι γραμμένα στην ιστοσελίδα του σιωνιστή αρχιτοκογλύφου Σόρος, που μας πίνει το αίμα με το καλαμάκι…) και αφού βρώμισαν με απειλητικά συνθήματα τους τοίχους της περιοχής, όταν ξεκίνησαν να κάνουν πορεία...
κυνηγήθηκαν από ομάδα αγανακτισμένων κατοίκων κι έτρεξαν πανικόβλητοι να κρυφτούν πίσω από τα ΜΑΤ. Βεβαίως, οι τρόφιμοι των μυστικών κονδυλίων του ψευδοκράτους (ε ρε που πάνε τα λεφτά σου Έλληνα φορολογούμενε, να τα φάνε φάρμακα οι μισθοφόροι!) ισχυρίζονται το… αντίθετο, αλλά το βίντεο τους διαψεύδει πανηγυρικά!


(ΥΓ) 1: Μεγάλη χάρη μας κάνουν τα καθάρματα! Ας συνεχίσουν να προκαλούν τις τοπικές κοινωνίες και μετά θα βλέπουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής και θα τρίβουν τα μάτια τους! 

(ΥΓ) 2: Χου, κοπρόσκυλα!

πηγή

1 σχόλιο:

  1. ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΑ ΜΙΣΘΩΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ.ΟΥΣΤ ΡΕ ΑΡΣΕΝΙΚΕΣ ΤΣΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ.ΧΡΥΣΗ-ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών