Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 04, 2016

Ακόμα ένα “Ωραιόκαστρο”: Ούτε οι γονείς της Λέρου θέλουν τα παιδιά των λαθρομεταναστών στα σχολεία τους

Διαστάσεις… επιδημίας έχει πάρει η άρνηση Συλλόγων Γονέων να πάνε τα «προσφυγόπουλα» στα σχολεία των παιδιών τους, φέρνοντας νευρική κρίση στους λακέδες της Νέας Τάξης Πραγμάτων, Τσίπρα και Καμμένο.

Μάλιστα, η άρνηση αυτή δεν είναι «καινούργια», μιας κι έγινε τις προηγούμενες ημέρες, αλλά όλα τα ΜΜΕ την «έθαψαν». Και την «έθαψαν», διότι οι Σύλλογοι Γονέων και ο δήμαρχος της Λέρου δεν περιορίστηκαν μόνο στην άρνηση να πάνε τα «προσφυγόπουλα» στα ίδια σχολεία με τα παιδιά τους, αλλά πρότειναν...
συγκεκριμένες λύσεις – κατά την συνάντησή τους με τον προϊστάμενο Εκπαίδευσης Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που επισκέφθηκε το νησί τους για βολιδοσκόπηση της κατάστασης.
Έτσι, ο δήμαρχος πρότεινε –και οι Σύλλογοι Γονέων συμφώνησαν- τη δημιουργία σχολείου εντός του χώρου Κέντρου Υποδοχής, τεκμηριώνοντας την άποψη και την εναντίωση του για τους εξής λόγους:

"Δεν είναι αναγκαίο να ενταχθούν στο σύνολο της κοινότητας μας, αφού η προφορική διαβεβαίωση του Μουζάλα είναι ότι μέχρι το Δεκέμβριο θα έχουν μεταφερθεί στη Στερεά Ελλάδα.

Ιατρικοί λόγοι: προέρχονται από χώρες με τελείως διαφορετικό υπόβαθρο ασθενειών και συνθηκών υγιεινής. Δεν είναι εμβολιασμένοι σύμφωνα με το Εθνικό μας Σύστημα Εμβολιασμού

Κοινωνικοί λόγοι: καθώς στους ανθρώπους αυτούς υπάρχουν διαφορετικές αντιλήψεις για το ρόλο της οικογένειας, τη θέση της γυναίκας, της θρησκείας και μεγάλο χάσμα πολιτισμού. Επειδή η τοπική κοινωνία είναι μικρή κι έχει επιβαρυνθεί, παρόλο που αγκάλιασε και στήριξε με πράξεις τους συνανθρώπους αυτούς, μοναδικός τρόπος για την μόρφωση των παιδιών αυτών είναι η δημιουργία σχολείου, εντός του χώρου στο Κέντρο Πρώτης Υποδοχής ή πλησίον αυτού, καθώς δεν είμαστε αντίθετοι στη μόρφωση των παιδιών αλλά αδιαπραγμάτευτα εντός του χώρου Υποδοχής."

Επιπλέον, ο δήμαρχος πρότεινε την ανακατασκευή κτιρίου δίπλα από το Κέντρο Υποδοχής, αν παραστεί ανάγκη δημιουργίας σχολείου.

(ΥΓ): Ναι, αλλά αν πάνε τα «προσφυγόπουλα» σε δικό τους σχολείο, πως θα κατεβάσει το τσιπροκαμμενικό λεχριταριό τις χριστιανικές εικόνες από τα σχολεία των παιδιών μας – όπως έχει δεσμευτεί στους σιωνιστές εντολοδότες του;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών