Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 25, 2016

Παραλήρημα τρόμου από τις συστημικές φυλλάδες για τους Εθνικιστικές Εκπαιδευτικούς που κατεβάζουν δικό τους ψηφοδέλτιο

Με ένα παραλήρημα τεραστίου μεγέθους, τόσο σε ανοησία, όσο και ποσοτικά, υποδέχτηκε η γνωστή Φυλλάδα των Τρομοκρατών ή αλλιώς γνωστή ως «Εφημερίδα των Φωτομοντάζ» την παρουσία των εθνικιστικών ψηφοδελτίων του Εθνικιστικού Μετώπου Εκπαιδευτικών στις εκλογές για τα υπηρεσιακά συμβούλια στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.

Το παραλήρημα του «συντάκτη» προσπαθεί να πείσει μέχρι κι ό,τι η Χρυση Αυγή φταίει για το προπατορικό αμάρτημα και σε ένα κρεσέντο ανοησίας βλέπει τον «Χρυσαυγιτισμό» μέχρι και απέναντι στον... Σπάρτακο (73 π.Χ).

Ο κεντρικός πυρήνας του παραληρήματος είναι φυσικά το μίσος ενάντια στον Εθνικισμό, αλλά και ένα δριμύ κατηγορώ προς την Διδασκαλική Ομοσπονδία που δεν φρόντισε τόσα χρόνια...
για τον πλήρη αφελληνισμό των σχολείων ή έστω τον παράνομο αποκλεισμό των Εθνικιστών από την διαδικασία.

Εκεί όμως που πραγματικά ξεφεύγει το ρυπαρογράφημα, αποδεικνύοντας εν τοις πράγμασι το «εκπαιδευτικό όραμα της αριστεράς» είναι όταν αναρωτιέται «Πώς είναι δυνατόν να υπηρετούν ακόμη στα σχολεία μας εκπαιδευτικοί που υπερηφάνως υποστηρίζουν τη ναζιστική ιδεολογία, την ώρα που οι γονείς δεν φοβούνται ίσως τόσο τους εκπαιδευτικούς αυτούς, όσο το ενδεχόμενο να έχουν τα παιδιά τους αλλοδαπούς ή/και αλλόδοξους συμμαθητές, ή ακόμη αριστερούς, αναρχικούς, άθεους συμμαθητές, τέλος, συμμαθητές που μπορεί να είναι παιδιά ρομά, ΑμεΑ, ΛΟΑΤΚΙ, ίσως ακόμα και χαμηλής κοινωνικής τάξης;». 

Σύντροφοί σταματήστε τον μπάφο γιατί σας χαλάει. Στο δημοτικό σχολείο δεν υπάρχουν «αριστεροί μαθητές», «αναρχικοί» ούτε «Λεσβίες, Ομοφυλόφυλοι, Αμφιφυλόφιλοι, Τρανσέξουαλ μαθητές». Κατανοούμε ότι αυτό είναι το όραμά σας για την Ελληνική νεολαία, αλλά εμείς είμαστε εδώ, ακριβώς για να σας εμποδίσουμε να το πραγματοποιήσετε.

Όλα τα παραπάνω, ιδιαιτέρως αφού δημοσιεύονται στην «Εφημερίδα των Φωτομοντάζ», δείχνουν τον πανικό ενός ολόκληρου συστήματος, που φτάνει μέχρι την χρηματοδότρια του Ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ, Μέρκελ, εμπρός στην επέλαση των Εθνικιστών.

Ας μην ανησυχούν οι ταγοί του καθεστώτος και οι ουραγοί αρθρογράφοι τους. Όντως ερχόμαστε και είμαστε εκατοντάδες χιλιάδες!

Εθνικιστικό Μέτωπο Εκπαιδευτικών



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών