Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 19, 2016

Τι τρέμουν άραγε οι κομμουνιστές στη Λέσβο;

Γράφει ο Αντίοχος

Συγκέντρωση… σούπα (σαν τη… σούπα που μοίραζαν οι διοργανωτές της) ήταν τελικά η πολυδιαφημισμένη χθεσινοβραδινή «αντιφασιστική», «αντιρατσιστική» (και δε συμμαζεύεται…) στην Μυτιλήνη, στην οποία συμμετείχαν όλα τα σκυλιά της Νέας Τάξης Πραγμάτων: συριζομούρηδες, κομμούνια, αριστεριστές, ψεκασμένοι κι όλο το κακό συναπάντημα. Αλλά, κι αυτή τη φορά η πλειοψηφία των συγκεντρωμένων ήταν «προσφυγάκια», όπως ομολογεί η διαδικτυακή φυλλάδα των Ιών (besten Dank, Frau Merkel!):  «Μαζί τους και αρκετοί πρόσφυγες που εμφανώς συγκινημένοι και συγκρατώντας με δυσκολία τα δάκρυα τους, απεύθυναν από το βήμα τις ευχαριστίες τους σε όλους τους κατοίκους της Λέσβου…»

Γιατί έχουν θορυβηθεί τόσο τα κομμούνια της Λέσβου; Είναι απλό: η Λέσβος είναι τριεδρική και τα τρία πρώτα κόμματα βγάζουν από μια έδρα. Στις τελευταίες εκλογές,...
του Σεπτεμβρίου 2015, την τρίτη έδρα την κέρδισε το ΚΚΕ (το οποίο πάντα βγάζει μια έδρα στην Λέσβο…), αλλά όχι τόσο άνετα όπως παλιά. Αναλυτικότερα, ενώ στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015 το ΚΚΕ έλαβε 6.410 ψήφους και ποσοστό 10,81%, τον Σεπτέμβριο έπεσε στους 5.796 ψήφους (-614), με ποσοστό 10,68%. Αντίθετα, η Χρυσή Αυγή από 2.765 ψήφους και ποσοστό 4,66% τον Ιανουάριο, ανέβηκε στους 4.223 ψήφους (+1.458) και στο 7,78% τον Σεπτέμβριο. Μάλιστα, μέσα στην πόλη της Μυτιλήνης, το… τιμημένο ήταν τέταρτο κόμμα τον Σεπτέμβριο (με 1.276 ψήφους και ποσοστό 8,52%), γιατί τρίτο κόμμα ήταν η Χρυσή Αυγή (με 1.461 ψήφους και ποσοστό 9,75%)!

Όπως καταλαβαίνετε, με τις συνθήκες στο λεγόμενο «προσφυγικό» ζήτημα να έχουν επιδεινωθεί κατά πολύ, στις επόμενες εκλογές είναι βέβαιον ότι η Χρυσή Αυγή θα πάρει την τρίτη θέση και την έδρα στον νομό! Κι αυτή θα είναι μια συντριπτική ήττα για το μακρύ χέρι του συστήματος και των παγκοσμίων τυράννων, το… τιμημένο κουκουέ, γιατί η Λέσβος είναι (ή μάλλον, ήταν…) το τελευταίο «κάστρο» του! Γι’ αυτό λυσσάνε όλες οι κάργιες, αλλά… το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών