Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 02, 2016

Σαμαροφρουροί του Antinews: Το πολιτικό σύστημα οδηγεί τον κόσμο στα άκρα... Τρίβει τα χέρια του ο Μιχαλολιάκος

Τις… ευθύνες για την στροφή του κόσμου προς την Χρυσή Αυγή (την οποία δεν μπορούν να κρύψουν πλέον ούτε οι εταίρες δημοσκοπήσεων…), έχουν αρχίσει να καταλογίζουν οι διάφοροι παράγοντες του σάπιου συστήματος.

Οι σαμαρόφρονες του διαδικτύου, καταλογίζουν τις ευθύνες σε… όλους – και κυρίως στον ΣΥΡΙΖΑ:
«Οπαδοί του χάους

Το έχουμε πει πολλές φορές. Το πολιτικό σύστημα στη χώρα μας οδηγεί στην καταστροφή. Όχι μόνο δεν έχει συναίσθηση των ιστορικών στιγμών αλλά κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να σιχαθεί ο κόσμος τα κόμματα και για να στραφεί σε ακραίες καταστάσεις.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύεται ο καλύτερος χορηγός...
της Χρυσής Αυγής και των κομμάτων της δραχμής. Με τα καμώματά του οδηγεί τους πολίτες σε μια διαρκή απαξίωση της πολιτικής…

Είμαστε σίγουροι ότι από τη μια ο Μιχαλολιάκος χαίρεται και χαιρετά ναζιστικά κρυφογελώντας για το ανέλπιστο δώρο και από την άλλη οι μπαχαλάκηδες ετοιμάζονται για νέο αντάρτικο πόλης στο όνομα μιας αόρατης επανάστασης…».

Περαστικά σ’ όσους πονάνε! Και μπόλικο… ξυδάκι – είναι ότι καλύτερο για την περίπτωσή τους!

2 σχόλια:

  1. Η ψωφοδεξιά ήταν πάντοτε "συνιστώσα" των κομμουνιστών, από το 1949 τουλάχιστον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Αntinews ανήκε στον αποβιώσαντα προ διετίας κομμουνιστή Βασίλη Ζήση. Αυτός την εποχή της Επταετίας σπούδαζε στην Ιταλία, είχε δε προσχωρήσει στο παπανδρεϊκό ΠΑΚ. Με την επιστροφή του μεταπολιτευτικώς στην Ελλάδα προσεχώρησε στο ΚΚΕ και έγινε δραστήριο και επιθετικό μέλος της ΚΝΕ. Άρχισε να δημοσιογραφεί στον Ελέυθερο Τύπο του κρατικού προμηθευτή Άρη Βουδούρη, μέλους της ΕΠΟΝ κατά την κατοχή και πρώην συνεταίρου του Κόκκαλη.
    Εισέδυσε σε κυκλώματα προμηθείας όπλων με αποτέλεσμα να έλθει σε ρίξη με ανταγωνιστές σαν τους Λιακουνάκο και Κόκκαλη. Είχε στενές επαφές με την Στάζι, χρησιμοποιόντας το αρχείο της κατά του πράκτορα της Κόκκαλη.
    Συμμετείχε στην συντακτική επιτροπή του μαρξιστικού περιοδικού ΑΝΤΙ, που εξεδίδετο από τον κομμουνιστή Παπουτσάκη και στο οποίο αρθογραφούσαν πλείστοι όσοι κομμουνισταί αλλά και δεξιούληδες τύπου Πάνου Παναγιωτόπουλου.
    Ο Β.Ζήσης περί τα τέλη της δεκαετίας του ΄90 εξέδοσε το περιοδικό με τον χαρακτηριστικό τίτλο ΤΝΤ.
    Μετά τον θάνατο του Παπουτσάκη το 2005 μετενόμασε την ιστοσελίδα του περιουδικού anti.gr σε Antinews.gr και το μίσθωσε στον γλοιώδη πολιτικάντη Σαμαρά έναντι άδροτάτης αμοιβής.
    Τώρα διευθύνεται από τον υιό Πάνο Ζήση, που έχει κύρια ασχολία τα ακριβά αυτοκίνητα και την συμμετοχή σε ράλλυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών