Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 25, 2016

Τι σχέση έχει η “Black Friday” με το ΚΚE;

Γράφει ο Αντίοχος

Ως γνωστόν, σήμερα ήρθε και στην Ελλάδα η αμερικανιά της «Μαύρης Παρασκευής» (ή “Black Friday”, επί το αμερικανικόν). Τι πάει να πει αυτό;

Η «Black Friday» έρχεται βεβαίως από την Αμέρικα, όπου γιορτάζεται παραδοσιακά την επόμενη της Ημέρας των Ευχαριστιών, με μεγάλες προσφορές στα καταστήματα, που σηματοδοτούν την έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου. Η «μόδα» της Black Friday ήρθε στην Ευρώπη...
(Αγγλία και Γαλλία) τα τελευταία χρόνια.

public_4-1

Διαβάζοντας τις αριστερές διαδικτυακές χαβούζες, βλέπουμε τους συνήθεις… ηρωικούς και… αντιστασιακούς τίτλους: «Μαύρη Παρασκευή Ποτέ και Πουθενά», «Μποϊκοτάζ στη Μαύρη Παρασκευή», «Η Black Friday» αποτελεί μια ακόμα μορφή εντατικοποιημένης εργασίας η οποία έρχεται να προστεθεί στην ζούγκλα της ελεύθερης αγοράς», «Η Μαύρη Παρασκευή δεν είναι γιορτή, είναι καφρίλα εργοδοτική» και άλλους τέτοιους… Ωστόσο, στις ιστοχαβούζες των σπαγκοραμμένων του Περισσού –που δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω- δεν υπάρχει ούτε λέξη! Γιατί άραγε; Μήπως γιατί έχουν τους λόγους τους;

imagehandler-4-1

Που έχουν σχέση με το ποιοι έφεραν στην Ελλάδα την αμερικανιά;

Σίγουρα οι παρατηρητικοί θα έχουν προσέξει εδώ και μια βδομάδα την τεράστια διαφημιστική καμπάνια στα ΜΜΕ γνωστότατης εταιρείας, που θριαμβολογεί ότι στις 25/11 «φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την “Black Friday”, με μοναδικές προσφορές για λίγες ώρες», μετρώντας αντίστροφα τον χρόνο μέχρι την «ώρα μηδέν» και προτρέποντας τους καταναλωτές «να πάνε νωρίς στο κατάστημα που τους εξυπηρετεί ώστε να βρουν το προϊόν που θέλουν».

Ποια είναι αυτή η καπιταλιστική εταιρεία; Τα Public του συντρόφου (ηγετικού στελέχους του ΚΚΕ) Πάνου Γερμανού! Που όπως λένε οι φήμες –τις οποίες το ΚΚΕ αποφεύγει ακόμα και να διαψεύσει- είναι κρυφή κομματική επιχείρηση, με «βιτρίνα» τον σύντροφο Γερμανό!
Όπως κι αν έχει το πράμα, καλά κέρδη σύντροφοι – κι αφήστε τα κορόιδα που σας ψηφίζουν να περιμένουν την… προλεταριακή επανάσταση!

black_friday1

(ΥΓ): Γιατί άραγε οι αριστερίστικες κουφαλίτσες που «καταγγέλλουν» την αμερικανιά, δεν καταγγέλλουν και τα συντρόφια τους που την φέρνουν στην Ελλάδα; Και προς τι η διακομματική ομερτά για τις ξεφωνημένες αμερικανιές και τις κονόμες του κόμματος του… λαού;

1 σχόλιο:

  1. O Πάνος Γερμανός κατάγεται από χωριό του Πηλίου και από πάμπτωχη οικογένεια με δέκα παιδιά. Που βρήκε τα χρήματα για να ανοίξει κατάστημα μπαταριών στο κέντρο των Αθηνών, στην οδό Νίκης, το οποίο, οσονούπω, περί τα μέσα της δεκαετίας του ΄80 εξελίχθηκε σε αλυσίδα.
    Με την έλευση της κινητής τηλεφωνίας, η αλυσίδα άλλαξε προσανατολισμό, ενώ συγχρόνως ο Π.Γερμανός αγόρασε βιομηχανία παραγωγής συσσωρευτών, που εξόπλιζε τις ένοπλες δυνάμεις και ιδίως τα υποβρύχια.
    Η αλυσίδα επωλήθη επί ΝΔ στον τότε, ακόμα, ελληνικό ΟΤΕ αντί του υψηλού ποσού των 385 εκ.! Οι γνωρίζοντες τα πράγματα επισήμαναν ότι μεγάλο μέρος αυτού του ποσού κατέλειξε στα παράνομα ταμεία του ΚΚΕ. Το κόμμα της «προδοσίας και του εγκλήματος» αρνήθηκε κάθε λογιστικό έλεγχο από της αρμόδιες αρχές.
    Ο Π.Γερμανός είχε αναπτύξει τα MULTIRAMA αλυσίδα πωλήσεως ηλεκτρονικών ειδών με συμμετοχή κατά 20% του Εβραίου Βίκτωρα Ρέστη. Με τα χρήματα που έλαβε από τον ΟΤΕ άρχισε να αναπτύσει την αλυσίδα Public στην οποία ενσωμάτωσε τα MULTIRAMA.
    Στο Public διορίσθηκε διευθύνων σύμβουλος ο Εβραίος Ρούμπυ Μπουρλάς. Το πρώτο κατάστημα της Θεσσαλονίκης εγκαταστάθηκε σε κτήριο, που ανήκει στην ισραηλιτική κοινότητα της Θεσσαλονίκης, στην Στοά Χιρς, από το όνομα του Εβραίου τραπεζίτη Μωυσή Χιρς, χρηματοδότη των Ιουδαίων της οθωμανικής αυτοκρατορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών