Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 04, 2016

Κατ' εντολήν κομμουνιστών και φιλελεύθερων πάνοπλες διμοιρίες ΜΑΤ έδιωξαν τους Έλληνες αστέγους από τον Βοτανικό - ΒΙΝΤΕΟ

Με συνοπτικές διαδικασίες το ανθελληνικό κράτος με πλήρη την πολιτική σύμπνοια του "συνταγματικού τόξου" προχώρησε στην εκκένωση της κατάληψης του χώρου στον Βοτανικό όπου πρόκειται να κτιστεί μουσουλμανικό τέμενος.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες και οι 11 Έλληνες που βρίσκονταν στον χώρο έχουν προσαχθεί και μεταφερθεί στην ΓΑΔΑ. Τώρα πλέον ούτε ο "δικαιωματάκιας" Κωστής Παπαϊωάννου μπορεί να ανησυχεί, αφού τα ΜΑΤ... έκαναν το καθήκον τους, ούτε οι υπόλοιποι "αντιφασίστες" και "αντιρατσιστές" χρειάζεται να νιώσουν ανάλογα.

ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, Ποτάμι, όλο το φάσμα των "δημοκρατικών" κομμάτων, είχε ανάψει το "πράσινο φώς" για την  τόσο… δημοκρατική αυτή παρέμβαση. Όσο για κάτι ανακοινώσεις του πρόσφατου παρελθόντος του ΣΥΡΙΖΑ, ότι δηλαδή: "Η  ποινικοποίηση εγχειρημάτων αλληλεγγύης...
συνιστά πρακτική που δεν έχει καμία σχέση με τις αρχές και τις αξίες της αριστεράς", είναι προφανές ότι δεν βρίσκει εφαρμογή στις περιπτώσεις των συνειδησιακά Ελλήνων.

Ισχύει μόνο όταν πρόκειται για καταλήψεις παρακρατικών "αντιεξουσιαστών" και λαθρομεταναστών, στις οποίες η όποια αστυνομική παρέμβαση θεωρείται εκ προοιμίου αυθαίρετη, παράνομη, απάνθρωπη.

Στην περίπτωση του Βοτανικού, όμως, υπήρξε άμεση παρέμβαση για την λήξη της κατάληψης, επιβεβαιώνοντας έτσι και πάλι όλους όσους υποστηρίζουν ότι ο μόνος υπαρκτός ρατσισμός στη Ελλάδα είναι αυτός που ασκείται στους Έλληνες. Το γεγονός, μάλιστα, ότι η όλη επιχείρηση έγινε τα ξημερώματα, δείχνει και την ηθική υπόσταση του όλου εγχειρήματος εκκένωσης της κατάληψης.
Όλα έγιναν μέσα στο σκοτάδι για να γλυτώσουν την κατακραυγή του κόσμου για την κατασταλτική αυτή ενέργεια. 


ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών