Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 18, 2016

Η συνέλευση των Ελλήνων γονέων στη Λαμία αποφάσισε τη συνέχιση του αγώνα ενάντια στην ενσωμάτωση “προσφυγόπουλων” στα σχολεία

Παρά τον πόλεμο που δέχονται από το κράτος, τα συστημικά ΜΜΕ και ενώ καιροφυλακτούν οι γνωστές παρακρατικές «αντιφασιστικές» συμμορίες, συνεχίζουν να αντιδρούν γονείς μαθητών των σχολείων στο Μοσχοχώρι Λαμίας που έχουν επιλεγεί για τη φιλοξενία των «προσφυγόπουλων», καθώς δηλώνουν αιφνιδιασμένοι από αυτές τις αποφάσεις και σημειώνουν πως δεν υπήρξε ουσιαστικός διάλογος από τους επιτελείς της εκπαίδευσης. Σε χθεσινοβραδινή συνέλευση οι γονείς των μαθητών των δυο σχολείων αποφάσισαν συνέχιση της αποχής.

Αρχικά οι σύλλογοι γονέων των δυο σχολείων είχαν αποφασίσει τριήμερη αποχή των παιδιών από τα μαθήματα η οποία έληξε χθες, Πέμπτη. Όμως σε νέα κοινή γενική συνέλευση που έγινε χθες...
αποφάσισαν τη συνέχιση της αποχής.

Ταυτόχρονα ζητούν από τους αρμόδιους να επανεξετάσουν το θέμα της επιλογής των σχολείων, τονίζοντας ότι δεν ακολουθήθηκαν οι διαδικασίες που θα έπρεπε.

Μπορεί κάποιοι συγκεκριμένοι εθνομηδενιστές όπως ο Φίλης, ο Παπαϊωάννου και άλλοι να βρίσκονται εκτός κυβέρνησης και θεσμικών φορέων, ο εθνομηδενισμός όμως καλά κρατεί. Το ίδιο το κράτος συνεπικουρούμενο όχι μόνο από την κυβέρνηση, αλλά και τα υπόλοιπα κόμματα του «συνταγματικού τόξου», συνεχίζει να περιφρονεί την θέληση των γονέων και των μαθητών στην Λαμία, το Ωραιόκαστρο και άλλα μέρη της Ελλάδας, μόνο και μόνο για να τηρήσει την γραμμή αφελληνισμού του Τόπου που απαιτεί η παγκοσμιοποίηση και η «πολιτική ορθότητα».
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών