Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 23, 2016

Γιατί η «αντιεθνικιστική» αριστερά κάνει γαργάρα τις Αλβανικές προκλήσεις;

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Τον τελευταίο καιρό, παρατηρείται μια έξαρση του αλβανικού μεγαλοϊδεατισμού, από το επίσημο κράτος της Αλβανίας, με άκρως προκλητικές δηλώσεις του Αλβανού πρωθυπουργού, με απηνείς διώξεις των Ελλήνων της Χιμάρας, ακόμα και με εισαγωγή χαρτών της «Μεγάλης Αλβανίας» από κρατικούς υπαλλήλους της γειτονικής χώρας, για να μοιραστούν στα αλβανάκια που πηγαίνουν στα ελληνικά σχολεία.

Και η αριστερά δε βγάζει άχνα! Ναι, αυτοί που με το παραμικρό ωρύονται κατά του εθνικισμού...
καταπίνουν αμάσητους τους Τσάμηδες! Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά. Μια ζωή κάνουν γαργάρα τις ανθελληνικές προκλήσεις του επίσημου τουρκικού κράτους –ακόμα και τις πιο κραυγαλέες των Γκρίζων Λύκων- και επιμένουν στην… ελληνο-τουρκική «φιλία». Γαργάρα κάνουν και τις κατά καιρούς εξάρσεις του σκοπιανού μεγαλοϊδεατισμού. Γιατί άραγε;

Είναι προφανές: οι εγχώριοι αριστεροί είναι άσπονδοι εχθροί του εθνικισμού. Αλλά μόνον του… ελληνικού! Οι εθνικισμοί που στρέφονται κατά της Ελλάδος, καθόλου δεν τους ενοχλούν. Γιατί «μια φορά προδότες-για πάντα προδότες» – παλαιότερα στην υπηρεσία του πανσλαβισμού και των συμφερόντων της «μαμάς» Μόσχας και από το 1990 και μετά, της Νέας Τάξης –Παγκοσμιοποίησης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών