Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 28, 2016

Ο Μητσοτάκης ακόμη και στη Βουλγαρία σκέφτεται τη Χρυσή Αυγή: "Να υπάρξει μια κοινή πολιτική ενάντια στον εθνικισμό"

Στη Σόφια βρίσκεται ο Μητσοτάκης στο πλαίσιο διήμερης επίσκεψής του σε Βουλγαρία και Σερβία. Φαίνεται ότι τα αποτελέσματα στους Έλληνες δεν είναι αρκετά καλά και αποφάσισε να ζητήσει ψήφους και από το εξωτερικό.

Εκεί συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Μπόικο Μπορίσοφ, ενώ αναμένεται να γίνει δεκτός και από τον πρόεδρο της Βουλγαρίας Ρόσεν Πλέβνελιεφ.

Όπως διαρρέει η ΝΔ στα ΜΜΕ το «βασικό μήνυμα των συναντήσεων είναι να παραμείνει ισχυρή η κεντρική στρατηγική σχέση Ελλάδας-Βουλγαρίας και...
να υπάρξει μια κοινή πολιτική ενάντια στον λαϊκισμό και τον εθνικισμό».

Ας πει κάποιος στον Μητσοτάκη ότι ο Μπορίσοφ έχει χτίσει πολλαπλούς φράχτες στην ελληνοβουλγαρική μεθόριο για να μην μπουκάρουν στη Βουλγαρία τα «προσφυγάκια». Οπότε μάλλον οι κραυγές του νεοταξίτη, πρεσβευτή των ανοιχτών συνόρων (και όχι μόνο...) Μητσοτάκη περί «λαϊκισμού» και «εθνικισμού» θα πέσουν στο κενό ή θα θεωρηθούν τουλάχιστον άτοπα ως δηλώσεις.

Όμως τον Μητσοτάκη δεν τον ενδιαφέρουν αυτά. Έτσι κι αλλιώς πηγαίνει στην Βουλγαρία για να προσφέρει την στήριξη της αμερικανικής πρεσβείας ύστερα από την ανακοίνωση της παραίτησής του από την θέση του πρωθυπουργού. Παράλληλα θα στείλει και το απαραίτητο «αντεθνικιστικό» μήνυμα σαν γνήσιος ουραγός του Τσίπρα, όπως αυτό φάνηκε στην υπερψήφιση του Συμφώνου Συμβίωσης, του Τζαμιού στον Βοτανικό, του αριστερού μνημονίου και άλλων πολλών αντεθνικών νομοθετημάτων.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών