Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2016

Bankingnews: Πλεονέκτημα της Χρυσής Αυγής έναντι του Σύριζα για την δεύτερη θέση στην Βουλή

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μακάρι, αλλά μην ξεχνάμε ότι τα ΜΜΕ μπορούν τυποποιημένα να πολώσουν προεκλογικά το κλίμα και να στρέψουν τον κόσμο προς τα καθεστωτικά κόμματα.

Μια αποκαλυπτική πολιτική ανάλυση από το Bankingnews.gr παρουσιάζει το προβάδισμα της Χρυσής Αυγής έναντι του Σύριζα για την δεύτερη θέση στις επόμενες εκλογές.

Το πλεονέκτημα το έχει η Χρυσή Αυγή για 6 λόγους σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Νομοτελειακά η Χρυσή Αυγή θα δώσει μάχη με τον ΣΥΡΙΖΑ για την δεύτερη θέση στην ελληνική βουλή. Αυτό ίσως να μην συμβεί στις επόμενες εκλογές εάν είναι πρόωρες, αλλά εάν καθυστερήσουν τότε είναι πολύ πιθανό...
η Χρυσή Αυγή να κλείσει επιθετικά την ψαλίδα με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Γιατί η Χρυσή Αυγή έχει το πλεονέκτημα και ο ΣΥΡΙΖΑ το μειονέκτημα;

Πρωτίστως να αναφέρουμε ότι υπάρχουν δημοσκοπήσεις που δείχνουν την Χρυσή Αυγή σε ποσοστό πάνω από 10% - υπάρχει και μια που δίνει 12% - και τον ΣΥΡΙΖΑ στο 16%. Η ΝΔ έχει μια απόλυτα διακριτή διαφορά μεταξύ 10% με 12% από τον ΣΥΡΙΖΑ και αυτή η διαφορά τείνει να παγιωθεί. Η ΝΔ όχι απλά θα είναι πρώτο κόμμα, αλλά θα είναι πρώτο κόμμα με διαφορά. Αυτή την στιγμή οι συσχετισμοί στο εκλογικό σώμα είναι διακριτοί. Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει μεγαλύτερο εκλογικό σώμα σε σχέση με την Χρυσή Αυγή.

Όμως το πλεονέκτημα το έχει η Χρυσή Αυγή για 6 λόγους:

1) Ο ΣΥΡΙΖΑ διακυβέρνησε την Ελλάδα και απέτυχε. Δεν πέτυχε λίγο, αλλά απέτυχε ιδεολογικά. Νομοτελειακά οι δανειστές θα αγγίξουν το εκλογικό σώμα του ΣΥΡΙΖΑ τους δημοσίους υπαλλήλους και όταν αυτό συμβεί ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταρρεύσει εκλογικά. Δεν υπάρχει δρόμος επιστροφής. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να αναστρέψει το αρνητικό κλίμα, θα έρθει αντιμέτωπος με την απόλυτη αποτυχία. Αυτό δεν μπορεί και δεν πρόκειται να το αποφύγει.

2) Η Χρυσή Αυγή υποστηρίζεται από ένα παγκόσμιο ρεύμα ανόδου των εθνικιστικών κομμάτων. Η εύστοχη στάση της Χρυσής Αυγής να υποστηρίξει τον Trump, προσέξτε ήταν το μόνο κόμμα που προ των εκλογών βγήκε και στήριξε τον Trump δείχνει πόσο καθαρή θέση και εικόνα έχει για τις αλλαγές που ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη στην κοινωνία.

3) Κάποια στιγμή θα βγει η τελική απόφαση του δικαστηρίου. Η απόφαση θα αθωώνει την ηγεσία του κόμματος και τότε όλο αυτό το κατασκεύασμα περί εγκληματικής οργάνωσης θα καταρρεύσει. Η Χρυσή Αυγή με την βούλα του νόμου θα μπορεί να υποστηρίζει ότι όντως η ΝΔ του επαίσχυντου Σαμαρά έστησε πλεκτάνη.

4) Όμως υπάρχει και μια άλλη παράμετρος που χρήζει μεγάλης προσοχής. Η Χρυσή Αυγή βρίσκεται σταθερά στην τρίτη θέση των προτιμήσεων του εκλογικού σώματος χωρίς να έχει κρατική χρηματοδότηση. Έχουν συγκεντρωθεί κάποια εκατομμύρια τα οποία είναι παγωμένα και δεν μπορεί να πάρει η Χρυσή Αυγή. Όταν όμως θα υπάρχει η δικαστική απόφαση, οι λογαριασμοί θα ξεμπλοκάρουν, οπότε θα έχει την οικονομική δυνατότητα να κάνει πολύ περισσότερα για την προβολή του κόμματος.

5) Το προσφυγικό είναι ένας εφιάλτης για την Ελλάδα. Στα παραμεθόρια νησιά ας μην υπάρχουν αυταπάτες η κατάσταση είναι τραγική. Το βασικό επιχείρημα της Χρυσής Αυγής δικαιώνεται για τους "πρόσφυγες".

6) Η Χρυσή Αυγή εκφράζει το νέο παγκόσμιο ρεύμα δηλαδή τον εθνικισμό και πατριωτισμό. Ο ΣΥΡΙΖΑ με τους εθνομηδενιστές και διεθνιστές ακολουθεί ένα ρεύμα που έχει αποδοκιμαστεί και καταρρέει στην συνείδηση των παγκόσμιων κοινωνιών.

Συμπέρασμα

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το τι πρόκειται να συμβεί. Η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει και ο ΣΥΡΙΖΑ πέφτει. Τώρα μπορεί λίγοι να το πιστεύουν, αλλά προσεχώς θα επιβεβαιωθεί. Η Χρυσή Αυγή θα είναι η αξιωματική αντιπολίτευση και τρίτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ. Υπομονή ο καιρός γαρ εγγύς

www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών