Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 13, 2016

«Τα Νέα»: Η δυσάρεστη έκπληξη στις κάλπες είναι δεδομένη - Η Χρυσή Αυγή θα είναι ο νικητής των εκλογών!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αυτοί έφεραν την Ελλάδα στην παρακμή. Μην μασάτε, κάντε τον φόβο τους πραγματικότητα.

Ακόμα και οι πλέον καθεστωτικοί δημοσιογράφοι αναγκάζονται να παραδεχθούν την συνεχόμενη και ασταμάτητη άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, η οποία  θα φανεί ξεκάθαρα στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση, όποτε κι αν αυτή πραγματοποιηθεί.

Χαρακτηριστικό δείγμα αυτής της παραδοχής αποτελεί το άρθρο του δημοσιογράφου των «Νέων» Δημήτρη Μανιάτη, ο οποίος υπό τον τίτλο «Οι νικητές των εκλογών» γράφει, συν τοις άλλοις, τα εξής: «Βράδυ Σαββάτου στη Βουλή. Συζήτηση για τον προϋπολογισμό. Οι βουλευτές και οι άνθρωποι όλων των αντιπολιτευόμενων κομμάτων εκτιμούν με καχυποψία: “Εκλογές”.

Κι όμως, αυτοί που δεν ρωτούν ή δεν εκτιμούν πως θα έχουμε άμεσα εκλογές είναι και αυτοί που πραγματικά θα ευνοηθούν από αυτές. Ποιοι είναι; Είναι...
η Ακροδεξιά. Τα βουβά ποτάμια της οργής και του θυμού έχουν πάψει προ καιρού να περνούν μέσα από τις κλασικές εκπεφρασμένες διόδους. Η «παράξενη σιωπή» της Χρυσής Αυγής και η εθελούσια απόσυρσή της από τον ακραίο ακτιβισμό δεν είναι τυχαία, για να δεχθώ, ως εξαίρεση έστω, τη χθεσινή εισβολή χρυσαυγιτών σε εκδήλωση της ΕΣΗΕΑ για την προστασία των μειονοτήτων.

Προσελκύει κόσμο, ουδετεροποιεί τις αιχμές της (κρατώντας τες ή μετασχηματίζοντάς τες). Η Χρυσή Αυγή σήμερα μοιάζει να διανύει μια μετάβαση «ωρίμανσης». Μην παρεξηγηθώ: μιλώ για μια μεταστροφή της πρακτικής της, μια άμβλυνση της εικόνας της. Για να επανέλθει πιο εφιαλτική. Το παγκόσμιο ρεύμα μπορεί να διαφοροποιείται ανά τόπο, χώρα, λαό. Ο παρονομαστής είναι ίδιος. Η μετατόπιση της ατζέντας είναι προς το αντιδραστικότερο. Η δυσάρεστη έκπληξη στις κάλπες θα είναι δεδομένη. Να μια δύναμη λοιπόν που δεν βιάζεται για εκλογές, αλλά είναι και απόλυτα έτοιμη από καιρό».

Φυσικά και δεν… αγάπησαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τόσο ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος όσο και τα αφεντικά του, καθώς τα στενά συντηρητικά τους συμφέροντα βρίσκονται σε πλήρη αντίθεση μ΄αυτά της Πατρίδας και του Λαού που υπερασπίζεται το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Αναγκάζεται, όμως, (με βαριά καρδιά, είναι η αλήθεια) να παραδεχθεί αυτό το οποίο βλέπει σε καθημερινή βάση έξω στον δρόμο, στην κοινωνία, εκεί που ζει και κινείται «ο λαουτζίκος» (που λέει και ο συνάδελφός του στην ίδια φυλλάδα Πρετεντέρης). Ότι, δηλαδή, υπάρχει ένα συνεχώς αυξανόμενο ρεύμα ταύτισης συμπατριωτών μας με το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, καθώς αυτό γίνεται αποδεκτό για τις πολιτικές του θέσεις από ολοένα και περισσότερους Έλληνες.

Επομένως, συμφωνούμε απόλυτα με την… ανησυχία του Μανιάτη ότι «Η δυσάρεστη έκπληξη στις κάλπες θα είναι δεδομένη. Να μια δύναμη λοιπόν που δεν βιάζεται για εκλογές, αλλά είναι και απόλυτα έτοιμη από καιρό».

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι ουσιαστικά ο μεγάλος νικητής των επόμενων εκλογών!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών