Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 21, 2016

Ο Λεβέντης που είχε κάνει σημαία του το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου, τώρα κάθεται δίπλα στον Σημίτη!

Είναι πολύ γνωστή η ρήση «Μια φωτογραφία ισούται με χίλιες λέξεις». Πολλές φορές, μάλιστα, δεν φτάνουν και αυτές οι χίλιες λέξεις για να περιγράψουν το ουσιαστικό περιεχόμενο της φωτογραφίας.

Υπάρχουν, όμως, και φωτογραφίες όπου το νόημά τους μπορεί να περιγραφεί μέσα σε λίγες μόλις γραμμές. Όπως αυτή μιας πρόσφατης εκδήλωσης, στην οποία δίπλα στον εθνικό ολετήρα και θεμελιωτή του ανθελληνικού «εκσυγχρονισμού» Κώστα Σημίτη βρίσκεται ο επί δύο σχεδόν δεκαετίες τηλεοπτικός γελωτοποιός και σήμερα ευρισκόμενος στο κοινοβούλιο Βασίλης Λεβέντης.

Όλοι όσοι διασκεδάζαμε αφάνταστα στο παρελθόν με τον πολιτικά φαιδρό αυτόν τύπο, παρακολουθώντας το τηλεοπτικό παραλήρημά του, ενθυμούμαστε πολύ καλά ότι όταν ωρυόταν στους τηλεοπτικούς δέκτες...
και με τα σάλια να φεύγουν από το στόμα του, μια από τις πιο «κλισέ» ατάκες του ήταν το ότι  το πολιτικό σύστημα τον… τρέμει γιατί θα τα έβαζε με τους «μεγαλοκαναλάρχες» και θα μίλαγε για το «σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου». Για το πόσο τα έβαλε με τους μεγαλοκαναλάρχες και το δημοσιογραφικό υπηρετικό προσωπικό τους το είδαμε τόσο με την αντίδρασή του το βράδυ των εκλογών (με την προσφώνηση «Νίκο μου» στον Χατζηνικολάου και την προσθήκη «Ξέρω πόσο χάρηκες με το σημερινό»!) όσο και με το γεγονός ότι έχει πιάσει «στασίδι» σε μόνιμη βάση στα κανάλια των «νταβατζήδων».

Όσο για το Χρηματιστήριο, η πρόσφατη φωτογραφία μαζί με τον Σημίτη, τον ηθικό αυτουργό της απάτης του Χρηματιστηρίου όπου χιλιάδες συμπατριώτες μας καταστράφηκαν και έχασαν τους κόπους μιας ζωής, εξαιτίας των διαβεβαιώσεων της τότε κυβέρνησης Σημίτη, δείχνει το πόσο εννοούσε και αυτή του την μακροχρόνια προεκλογική υπόσχεση. Αν, όμως, ο Σημίτης είναι ο ηθικός αυτουργός αυτής της εξαπάτησης, υπάρχει και η ηθική συναυτουργία του φραπεδολόγου Λεβέντη, καθώς φωτογραφήθηκε με τον αμετανόητο καταστροφέα της Πατρίδας σαν να μην έτρεχε τίποτε.
Η φωτογραφική αυτή αθλιότητα αφιερώνεται σ΄όλους όσοι θεώρησαν ότι «τιμωρούν» το σύστημα ψηφίζοντας αυτόν τον τηλεοπτικό κλόουν ή όσους ευτέλισαν την ψήφο τους με το να επιλέξουν το μόρφωμα του Λεβέντη, ως ένα είδος «χαβαλέ» επιλογής. Το πολιτικό αυτό «νούμερο» θα τελειώσει πολιτικά στις επόμενες εκλογές, αλλά και η δική του περίπτωση πρέπει να αποτελέσει πηγή διδαγμάτων για την πολιτική επιλογή κάθε Συνειδητοποιημένου Έλληνα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών