Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 23, 2017

Τηλεοπτικός παρατρεχάμενος Ιάσων Τγιανταφυλλίδης: Ο λαός φταίει που ανεβαίνουν συνεχώς τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής

Μέχρι και ο γνωστός τηλεοπτικός παρατρεχάμενος (που δηλώνει… λίγο απ’ όλα:  δημοσιογράφος, κριτικός κινηματογράφου, εσχάτως δε και συγγραφέας), Ιάσων Τριανταφυλλίδης, ασχολείται με την συνεχή αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής  σε άρθρο του υπό τον… ανατριχιαστικό τίτλο «Ποντίκια, οχιές και ψηφοφόροι», στο οποίο ρίχνει τις… ευθύνες στον ελληνικό λαό. Ας παρακολουθήσουμε το σκεπτικό του: 

«Αλλά τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής συνεχώς ανεβαίνουν. Φταίει ο Λαγός; Ο Κασιδιάρης; Ο...
Παναγιώταρος; Ο Μιχαλολιάκος; Ο Παππάς; Φταίει η Χρυσή Αυγή; Λυπάμαι, αλλά δε φταίει κανείς από όλους αυτούς. Φταίνε μόνο αυτοί που τους ψήφισαν. Την όποια δύναμή τους οι χρυσαυγίτες στους ψηφοφόρους τους την οφείλουν. Και αυτοί οι ψηφοφόροι φέρουν την ευθύνη, που βλέπουν μπροστά στα μάτια τους το έγκλημα να συντελείται σε πανελλήνια κάλυψη, και συνεχίζουν ακάθεκτοι…».

Και τι θα κάνετε γι’ αυτό σύντροφε Τριανταφυλλίδη; Μια καλή… λύση –αφού εσύ και οι όμοιοί σου δεν μπορείτε ν’ αλλάξετε… λαό- είναι να τα μαζέψετε και να φύγετε μακριά του – όσο… προλαβαίνετε- γιατί αργότερα δε θα σας χωράει ο τόπος. Αλλά, το πρόβλημα είναι που θα πάτε, αφού στην Αμέρικα βγήκε ο Τραμπ και σε λίγο καιρό ολόκληρη η Ευρώπη θα γίνει ξανά εθνικιστική. Κόψτε το, λοιπόν, για την… Αφρική!

1 σχόλιο:

  1. που ηταν αυτος ο ψωλας; κατι επρεπε να πει να τον θυμηθουμε [συγνωμη για τα ''γαλλικα'' ρενα .]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών