Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιανουαρίου 25, 2017

Πανικός στην Εφημερίδα των Συντακτών από την παρουσία Ανώτατων Δικαστικών στις γραμμές της Χρυσής Αυγής

Πανικό και ταραχή στην φυλλάδα των Ιών, προκάλεσε η ενεργός παρουσία δύο λαμπρών και εντίμων πρώην ανωτάτων δικαστικών, στις τάξεις της Χρυσής Αυγής. Και μέσα στον πανικό και την ταραχή τους, προτείνουν –για… χιλιοστή φορά- «Μέτωπο κατά του φασισμού». Πάρτε μια γεύση:

«Αυτή είναι η μία όψη του νομίσματος, η φανερή. Η «Εφ.Συν.» αναδεικνύει σήμερα, πέραν του πρωταγωνιστικού ρόλου που έχει αναλάβει...
ο υπόδικος Λαγός, ακόμα μια πιο ζοφερή εξέλιξη. Ανώτεροι δικαστικοί, ένας απόστρατος στρατοδίκης και ένας επίτιμος αντεισαγγελέας Εφετών, έχουν ταχθεί ανοιχτά υπέρ των υπόδικων χρυσαυγιτών, ενώ πρόσφατα εξαπέλυσαν επίθεση κατά συναδέλφων τους με αφορμή τις δίκες της εγκληματικής οργάνωσης.

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε με απόλυτη βεβαιότητα εάν οι δύο αυτοί δικαστικοί αποτελούν απλώς εξαιρέσεις στον κανόνα ή την κορυφή του παγόβουνου… Εκ των πραγμάτων, τόσο το αρμόδιο υπουργείο όσο και οι ενώσεις των δικαστικών οφείλουν να τοποθετηθούν με σαφήνεια. Αλλά και να λάβουν άμεσα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε ο θεσμός της Δικαιοσύνης να αυτοπροστατευτεί από θυλάκους ακροδεξιού παρακράτους, που επιβουλεύονται συστηματικά τα θεμέλια της δικαιοσύνης και της ίδιας της δημοκρατίας».

Ειλικρινά… λυπούμεθα πολύ που θα… στενοχωρήσουμε τα συντρόφια –και το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών, το οποίο αποδεδειγμένα χρηματοδότησε τον τελευταίο λίβελό τους κατά της Χρυσής Αυγής- αλλά ακόμα δεν έχουν δει τίποτα! Το μέλλον τους επιφυλάσσει πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών