Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 17, 2017

Ο Τραμπ ξεμπροστιάζει την Μέρκελ: «Καταστροφικό λάθος» για την Ευρώπη η λαθρομετανάστευση

Ξεκάθαρη στάση - προειδοποίηση απέναντι στην Άνγκελα Μέρκελ από τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στον συνεργάτη της βρετανικής εφημερίδας «Times» και τον αρχισυντάκτη της γερμανικής «Bild». «Κοιτάς την Ευρωπαϊκή Ένωση και είναι η Γερμανία. Γι΄ αυτό σκέφτηκα ότι ήταν έξυπνο εκ μέρους του Ηνωμένου Βασιλείου να αποχωρήσει. […] Θεωρώ ότι θα αποχωρήσουν κι άλλοι. Δεν νομίζω ότι το να παραμείνει ενωμένη θα είναι τόσο εύκολο όσο νομίζουν μερικοί» σχολίασε για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης ο άνθρωπος που σε λίγες ημέρες θα αναλάβει τα ηνία των ΗΠΑ.

Για το τεράστιο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης ο Τραμπ ακολούθησε την ακριβώς αντίθετη οδό απ΄αυτήν της «πολιτικής ορθότητας».

Χαρακτήρισε τους παρανόμως εισελθόντες «παρανόμους» (illegals) και χρέωσε στην Άνγκελα Μέρκελ...
το «καταστροφικό λάθος» να τους δεχτεί όλους, χωρίς κανείς να γνωρίζει από πού έρχονται. Επιπλέον, στον καθαρά ιδεολογικό - πνευματικό τομέα ο Τραμπ έδειξε την σαφή πρόθεσή του να επιστρέψει η χώρα του (και πιθανότατα το σύνολο του δυτικού κόσμου μαζί της) στην εθνοκεντρική προσέγγιση της πολιτικής: «Οι λαοί, οι χώρες, θέλουν τη δική τους ταυτότητα και το Ηνωμένο Βασίλειο ήθελε τη δική του ταυτότητα. Ωστόσο, πιστεύω αυτό: Αν δεν είχε εξαναγκαστεί να πάρει όλους αυτούς τους πρόσφυγες και τα προβλήματα που αυτό συνεπάγεται, δεν θα γινόταν Brexit».

Και αυτά τα λεγόμενα του νέου προέδρου των ΗΠΑ δείχνουν γιατί  οι απόψεις του ηχούν δυσάρεστα στους ακόλουθους του εθνομηδενισμού και της παγκοσμιοποίησης. Ιδιαιτέρως οι μπηχτές του εναντίον της λαθρολάγνας Μέρκελ είναι πολύ πιθανόν να ενεργοποιήσουν ξανά, πολύ σύντομα, τα εξαρτημένα αντανακλαστικά των γνωστών εγχώριων «γλειψιματιών» της, οι οποίοι θα επιχειρήσουν και πάλι με άνοστες αηδίες να δαιμονοποιήσουν τον Τραμπ, την ίδια ώρα που κρατούν σιγή ιχθύος (...) για άλλα πολύ σημαντικά ζητήματα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών