Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιανουαρίου 29, 2017

Όλοι μιλούν ανοιχτά για την περσινή προδοσία του αγώνα των αγροτών από το ΚΚΕ και οι κομμουνιστές αγχώνονται

Γράφει ο Αντίοχος

Αντί να το βουλώνουν και να χαίρονται τα τριάκοντα αργύρια της περσινής προδοσίας του αγροτικού κινήματος (ή μήπως σωθήκανε και πάνε γι’ άλλα;) τα κομμούνια (του ΚΚΕ, γιατί κομμούνια είναι και οι συριζομούρηδες…) βγάζουν και γλώσσα!

Έτσι, με αφορμή κάποιες δηλώσεις του νυν και αεί αναρχοκομμουνιστή των Εξαρχείων και εσχάτως και κυβερνητικού εκπροσώπου, Τζανακόπουλου, για συμφωνημένη λήξη των περσινών αγροτικών αγώνων -με την διαβόητη «Συμφωνία των Τρακτέρ», που επισφραγίστηκε στο πρωθυπουργικό γραφείο με…
τσίπρο (τσίπουρο) που είχε φέρει ο κόκκινος Ιούδας των αγροτών, Μπούτας, ειδικά για την περίσταση- τα κομμούνια προσπαθούν να διαψεύσουν τα προφανή και αδιάψευστα, με άρθρο στη φυλλάδα τους, τον «Ριζοσπάστη», υπό τον τίτλο «Οι δεσμεύσεις και η ύπουλη προπαγάνδα».

Και ανάμεσα σε αστείες δικαιολογίες – προφάσεις εν αμαρτίαις- που δεν τις πιστεύουν ούτε τα μικρά παιδιά, αποδίδεται προβοκατόρικος ρόλος στην… Χρυσή Αυγή: 

«Η ύπουλη κυβερνητική προπαγάνδα για «συμφωνημένη» λήξη των περσινών μπλόκων, τροφοδοτεί την προπαγάνδα στην οποία πρωτοστατούν δυνάμεις της φασιστικής Χρυσής Αυγής περί «προδοσίας των αγωνιζόμενων αγροτών από τους ηγέτες των μπλόκων», προπαγάνδα που διαδίδουν και τότε και τώρα. Η Χρυσή Αυγή επιχειρεί να «βάλει πόδι» στις αγροτικές κινητοποιήσεις για να τις προβοκάρει, αλλά δεν τα καταφέρνει».

Μόνο που η Χρυσή Αυγή ζητούσε αγώνα μέχρις εσχάτων, ενώ κάποιοι άλλοι σφύριζαν τη λήξη των αγροτικών αγώνων και την πανηγύριζαν με… τσίπρα, παρέα με τον Τσίπρα!

Αυτά τα ολίγα –προς ώρας- και να μην ξεχνάτε κομμούνια, πως «στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών