Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 31, 2017

Κυνική ομολογία από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: Οι διαφορές μας με τη ΝΔ είναι περιορισμένες!

Μια ανείπωτη αλήθεια ξέφυγε (;) από το στόμα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Σεβαστάκη, ο οποίος μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης είπε ευθέως ότι θα ήταν δυνατόν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να συνομιλήσουν πάνω σ΄ένα συγκεκριμένο πλαίσιο όπως για πλεόνασμα, φοροδιαφυγή, αυξημένη φορολογία. Αυτό, όμως, το οποίο έκανε την μεγαλύτερη αίσθηση και  ιδιαίτερη εντύπωση είναι η δήλωσή του ότι οι διαφορές μεταξύ των δύο αυτών κομμάτων είναι περιορισμένες!

Ανεξάρτητα από το αν ο Σεβαστάκης έδρασε σαν «λαγός», για να διαφανούν οι πιθανές πρόωρες αντιδράσεις στο ενδεχόμενο μιας οικουμενικής κυβέρνησης ή του «μεγάλου συνασπισμού» ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ, τα λεγόμενά του δεν στερούνται αληθείας. Σε όλα τα μεγάλα ζητήματα τα δύο αυτά κόμματα κινούνται από κοινού. Ψήφισαν μαζί...
το τρίτο Μνημόνιο, τον «αντιρατσιστικό» νόμο, την ανέγερση τζαμιού στον Βοτανικό, το Σύμφωνο Συμβίωσης.

Σε όλα, δηλαδή, τα σημαντικά ζητήματα  που ενδιαφέρουν άμεσα τον Ελληνικό Λαό, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ κράτησαν μια ενιαία και αδιαίρετη στάση, με κοινή συνισταμένη την προσήλωση στους διεθνείς τοκογλύφους και τον εθνομηδενισμό. Γι αυτό και παρότι δεν ήταν αναμενόμενη μια τέτοια δήλωση, σε καμία περίπτωση δεν προξενεί έκπληξη σ΄όλους όσοι μπορούν να ρίξουν διερευνητικές ματιές στην πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα. Ο Σεβαστάκης περιέγραφε μια σαφή εικόνα του παρόντος με προοπτική προέκτασης στο εγγύς μέλλον.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών