Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 16, 2017

Το βαθύ κράτος της CIA χαλιέται με την φιλορωσική πολιτική του Τραμπ και το δείχνει!

Αυτά που γίνονται τον τελευταίο καιρό στην Αμέρικα, δεν έχουν προηγούμενο! Το στηριζόμενο από τα «λόμπι» κατεστημένο έχει στασιάσει πλέον ανοιχτά και δρα τελείως ανεξέλεγκτα, στο θέμα των σχέσεων με την Ρωσσία.
 
Έτσι, ο διευθυντής της CIA, Τζον Μπρέναν, κάλεσε δημοσίως –με συνέντευξή του στο Fox News- τον νέο πρόεδρο να είναι «πολύ προσεκτικός» σε όσα λέει δημόσια για την Ρωσία και στην «άφεση αμαρτιών» (εννοώντας την πρόθεσή του για άρση των κυρώσεων), γιατί...
«δεν έχει ουσιαστική και πλήρη εκτίμηση για τις δυνατότητες, τις προθέσεις, αλλά και τις ενέργειες της Ρωσσίας, σε αρκετές περιοχές του κόσμου».
 
Ολοκληρώνοντας το παραλήρημά του, εκτίμησε ότι ο «αυθορμητισμός» του Τραμπ, δεν είναι κάτι που προστατεύει τα συμφέροντα εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ!

(ΥΓ): Ασφαλώς και η CIA έχει «ουσιαστική και πλήρη εκτίμηση για τις δυνατότητες, τις προθέσεις, αλλά και τις ενέργειες», όχι μόνον της Ρωσσίας, αλλά όλων των χωρών του κόσμου! Να, για παράδειγμα, αυτοί οι γκάνγκστερς ήταν που ειδοποίησαν παλαιότερα τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ για τα… χημικά όπλα του Σαντάμ και ότι… προλαβαίνει δεν προλαβαίνει να τον συντρίψει πριν τα χρησιμοποιήσει κατά των… ΗΠΑ, κι αυτός έσπευσε αμέσως μετά να αιματοκυλίσει την Μέση Ανατολή!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών