Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 07, 2017

Ο αρχιτοκογλύφος Soros που πίνει το αίμα των λαών ανησυχεί για την "ανοιχτή κοινωνία"

Δεν πρόλαβε να δημοσιεύσει δακρύβρεχτο και σπαραξικάρδιο άρθρο για την τύχη της παγκοσμιοποίησης ο Σόρος και απευθείας οι εγχώριοι υποτακτικοί του έσπευσαν να ανοίξουν τα σαλόνια των φυλλάδων τους για να τον υποδεχτούν.

Γνωρίζαμε, βεβαίως, ότι ο ΔΟΛ βρίσκεται στο ευρύτερο δίκτυο των προπαγανδιστών του Σόρος, όμως η ταχύτητα απόκρισης στην προσταγή του είναι ομολογουμένως συγκινητική. Μπορεί να οδηγήσει μάλιστα και στην διάσωση του ΔΟΛ από τα θαλασσοδάνεια και τα εκατομμύρια των χρωστουμένων σε οποιονδήποτε μιλάει Ελληνικά.

Στο άρθρο του αναφέρει ότι τον ανησυχεί «η μοίρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που είναι σε κίνδυνο να έλθει κάτω από την επιρροή του ρώσου προέδρου Πούτιν» και καλεί...
τα λαμόγια ολόκληρου του κόσμου να ενωθούν γιατί η «δημοκρατία βρίσκεται σε κίνδυνο», μιλώντας ονομαστικά για «όσους πιστεύουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση», δηλαδή εργολάβους δημοσίων έργων, απατεώνες, πολιτικάντηδες και απλούς ανόητους, και για την «τέταρτη εξουσία», δηλαδή τους δημοσιογράφους.

Γιατί έπρεπε να αναλωθεί μία σελίδα ελλαδικής εφημερίδας για κάτι που θα μπορούσαν να συζητήσουν και στην λέσχη Μπίλντερμπεργκ, ένας Σόρος το ξέρει!

Κώστας Αλεξανδράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών