Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 14, 2017

Οι Σαμαροφρουροί ξεσαλώνουν: Ποια «ανεξάρτητη δικαιοσύνη»; Ο Σαμαράς έκλεισε τους Χρυσαυγίτες φυλακή!

Όλη τους τη λύσσα τους κατά της Χρυσής Αυγής, βγάζουν τα σεσημασμένα σαμαρόσκυλα του διαδικτύου, υιοθετώντας τις κακοστημένες προπαγανδιστικές προβοκάτσιες του κουρδισμένου αληταριού του ΣΥΡΙΖΑ – το οποίο κατηγορούν για… ξεκάρφωμα. Και μέσα στον οίστρο τους, ομολογούν –για μια ακόμα φορά!- ότι ο «αλήτης-προδότης-Σαμαράς» (όπως τον αποκαλούσαν οι οπαδοί της ΝΔ το 1993, που την πρόδωσε και ξανάφερε στην εξουσία το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ…) έστησε τη σκευωρία κι έκλεισε στη φυλακή τον Ηγέτη και βασικά στελέχη της Χρυσής Αυγής – κι όχι βεβαίως η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» των «Παναθηναϊκάκηδων»!
 
Ιδού ένα μέρος από το παραλήρημά τους

Ο Σαμαράς τους έβαλε στη φυλακή και η Αριστερά...
τους κρατάει έξω

Είχαμε ξεχάσει με τι θρασίμια είχαμε να κάνουμε. Πέρασε καιρός από τότε που τα τάγματα εφόδου κατά μεταναστών ή και κατά Ελλήνων έκαναν ό,τι γούσταραν. Πέρασαν χρόνια από τη δολοφονία του Φύσσα και παραμένουν ατιμώρητοι και ξεχάσαμε ότι έχουμε να κάνουμε με νεοναζί. Αμόρφωτους μπράβους της νύχτας που το παίζουν πατριώτες επειδή έμαθαν κάποια στιγμή στη ζωή τους να τραγουδούν τον εθνικό ύμνο.

Κάποιοι εντυπωσιάζονται με τα «θερμά πατριωτικά λόγια» της Χρυσής Αυγής. Κουραφέξαλα. Κάλπικοι Έλληνες είναι που πουλάνε πατριωτισμό σε φανατικούς αλλά και σε παντελώς ανόητους που πιστεύουν αυτές τις βλακείες.

Θα βγουν πολλοί και θα πουν: «Ό,τι κι αν γράφετε, ό,τι κι αν δείχνετε η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο πατριωτικό κόμμα και θα σαρώσει στις εκλογές». Υπάρχουν βλάκες με περικεφαλαία πάρα πολλοί. Τι να πει κανείς, και πώς να τους σώσεις από την τεράστια ανοησία τους. Ψυχοπαθητικές προσωπικότητες είναι που δεν έχουν καμιά σχέση με την Ελλάδα.

Και μην ξεχνάμε όλους εκείνους τους ανόητους που ακόμη και σήμερα ξεχνούν. Στη φυλακή ο Σαμαράς τους έβαλε και η Αριστερά του κρατάει έξω…».

(ΥΓ) 1: Και τι κατάλαβες; Είσαι ένα τίποτα και τίποτα θα παραμείνεις! Ένας πρώην! Μια στυμμένη λεμονόκουπα, απ’ αυτούς που έσπευδες να ενημερώσεις, πως «τους τελείωσα»! Εσύ τελείωσες! Η κακία θα σου μείνει!

(ΥΓ) 2: Αλήθεια, μιας και τολμάς και μιλάς για «ψυχοπαθητικές προσωπικότητες»… Που ήσουν και τι έκανες από το 1999 μέχρι το 2004, Αντωνάκη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών