Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 22, 2017

Τους πιάσαμε στα πράσα! Ιδού πώς δουλεύει η κόκκινη χούντα των ΜΜΕ!

Γράφει ο Αντίοχος

Όπως έχουμε πει και στο παρελθόν, στην τελευταία κομμουνιστική χώρα της Ευρώπης (αλλά με καπιταλιστική οικονομία, για να  κονομάνε τα συντρόφια…) υπάρχει μια αόρατη κόκκινη χούντα, η οποία όταν προκύπτει κάποιο θέμα που έχει σχέση με την Χρυσή Αυγή, συνεδριάζει και βγάζει τη «γραμμή» που πρέπει να ακολουθήσουν όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ – κι όχι μόνο τα κόκκινα.

Και δε λέμε λόγια, έχουμε ατράνταχτες αποδείξεις! Δείτε για παράδειγμα πως πέρασαν 4 μεγάλα καθεστωτικά ΜΜΕ...
(η επιλογή τους έγινε τυχαία…) την είδηση για τα χθεσινά επεισόδια που προκάλεσαν λυσσασμένα σκυλιά του κόκκινου παρακράτους στα Γιάννενα, την ώρα που κατέθετε στεφάνι ο συναγωνιστής βουλευτής Παππάς:

Newsit.gr

«Γιάννενα: Ξύλο για τα… μάτια του Παππά – Τραυματίες αστυνομικοί στην επέτειο απελευθέρωσης της πόλης!
Η παρουσία βουλευτή της Χρυσής Αυγής άναψε τα αίματα. Εικόνες που αμαυρώνουν την επέτειο της απελευθέρωσης…
Μικροσυμπλοκές ανάμεσα σε αστυνομικούς και αντιεξουσιαστές σημειώθηκαν κατά την κατάθεση στεφάνου στο μνημείο των Μπιζανομάχων, λίγο μετά τις 11.00 στα Ιωάννινα, όπου γιορτάζουν σήμερα την 104η επέτειο από την απελευθέρωσή τους. Η ομάδα αντιεξουσιαστών βρισκόταν στο μνημείο και φώναζε αντιφασιστικά συνθήματα, ενώ η παρουσία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά, δυναμίτισε την κατάσταση…».


Protothema.gr:

«Γιάννενα: Συμπλοκές αντιεξουσιαστών με αστυνομικούς στο μνημείο Μπιζανομάχων
Το κλίμα δυναμίτισε η παρουσία του Χρυσαυγίτη βουλευτή Χρήστου Παππά – Οι αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν με κοντάρια – Επτά αστυνομικοί στο νοσοκομείο…».


iefimerida.gr:

«Ιωάννινα: Συμπλοκές αντιεξουσιαστών με αστυνομικούς στην επέτειο απελευθέρωσης της πόλης
Μικροσυμπλοκές ανάμεσα σε αστυνομικούς και αντιεξουσιαστές σημειώθηκαν κατά την κατάθεση στεφάνου στο μνημείο των Μπιζανομάχων, λίγο μετά τις 11, στα Ιωάννινα, όπου γιορτάζουν σήμερα την 104η επέτειο από την απελευθέρωσή τους.
Η ομάδα αντιεξουσιαστών βρισκόταν στο μνημείο και φώναζε αντιφασιστικά συνθήματα, ενώ η παρουσία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά, δυναμίτισε την κατάσταση…».


Vima.gr:

«Επεισόδια και τραυματισμοί σε εκδήλωση για την απελευθέρωση των Ιωαννίνων
Με μώλωπες και θλαστικά τραύματα μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο επτά αστυνομικοί, μετά τα επεισόδια με αντιεξουσιαστές στο μνημείο των Μπιζανομάχων στα Ιωάννινα λίγο μετά τις 11:00, με αφορμή την παρουσία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά.
Ομάδα αντιεξουσιαστών βρισκόταν στο μνημείο και φώναζε αντιφασιστικά συνθήματα, ενώ η παρουσία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά, δυναμίτισε την κατάσταση…».

 
Συμπέρασμα: Πέρα από το σχεδόν πανομοιότυπο «ρεπορτάζ» όλων, το συμπέρασμα για τον υπεύθυνο των επεισοδίων είναι κοινό, σα να το έγραψε το ίδιο χέρι –και προφανέστατα το έγραψε: δε φταίνε τα τσογλάνια του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά «η παρουσία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά, που δυναμίτισε την κατάσταση». 

Ε, λοιπόν, αυτή η κόκκινη χούντα της «ενημέρωσης», πρέπει να συντριβεί! Κι αυτό, μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να το κάνει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών