Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Φεβρουαρίου 26, 2017

Η προσπάθεια εγκαθίδρυσης μιας παγκόσμιας δικτατορίας και το σχέδιο σύστασης επιτροπών “δεοντολογίας ειδήσεων”

Με όπλο τις τράπεζες (πέμπτη εξουσία) και τα κρατικο-συστημικά ΜΜΕ (τέταρτη εξουσία) γίνεται η διάλυση του εθνικού στοιχείου από την σημερινή διεφθαρμένη ανθελληνική εξουσία. Όμως υπολογίζουν χωρίς την καταλυτική δύναμη ελευθερίας του διαδικτύου και την αυξανόμενη πολιτική δύναμη της Χρυσής Αυγής.

Την Παρασκευή η "Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΡΤ", αφού άκουσε την ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος "αποφάσισε ομοφώνως ότι η ομιλία δεν είναι μεταδόσιμη από τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, γιατί είναι διάσπαρτη από ρητορική μίσους και ρατσιστικού λόγου".

Η "Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΡΤ" ονομάζεται εκείνο το σύστημα που παραβιάζει εξακολουθητικά το δικαίωμα των Ελλήνων πολιτών στην...
αμερόληπτη και αδιάβλητη ενημέρωση. Ειδικότερα σήμερα είναι στην θέση αυτή λόγω της μεγάλης πολιτικής απάτης του Τσίπρα να δηλώσει προεκλογικά ότι θα καταργούσε τα μνημόνια με ένα νόμο και ένα άρθρο, δηλαδή ότι θα καλυτέρευε την οικονομική ζωή των Ελλήνων. Δήλωση που αποδείχθηκε η μεγαλύτερη πολιτική απάτη του αιώνα. Επιπροσθέτως υπενθυμίζουμε ότι οι σημερινοί υπάλληλοι της ΕΡΤ έχουν προσληφθεί με καθαρά κομματικά κριτήρια για να εξυπηρετούν τις ανάγκες προπαγάνδας της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.

Τα ολοκληρωτικό σύστημα που έχει πέσει ιδιαίτερα εδώ και δύο χρόνια να καταστρέψει την Ελλάδα ονομάζεται αριστερο-κομμουνιστικός νεοφιλελευθερισμός και αντιπροσωπεύει την Νέα Τάξη Πραγμάτων. Η ΝΤΠ είναι μια προσπάθεια επιβολής μιας δικτατορίας σε παγκόσμια κλίμακα και το πιο σημαντικό εμπόδιο που ορθώνεται σε αυτή την άνομη προσπάθεια είναι τα κράτη-έθνη.
Η ΝΤΠ αρχικά στοχεύει στην κατάλυση του πολιτεύματος του έθνους-κράτους που δίνει προτεραιότητα στην εκάστοτε έθνικότητα και στην αντικατάσταση του από ελεγχόμενες αργυρώνητες μαριονέτες με μόνο ενδιαφέρον τον προσωπικό τους πλουτισμό. Για την επίτευξη της κατάλυσης του εθνοκεντρικού πολιτεύματος η ΝΤΠ χρησιμοποιεί ως δούρειο ίππο το τραπεζικό σύστημα (πέμπτη εξουσία) και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης (τέταρτη εξουσία).

Ειδικότερα θα ασχοληθούμε εδώ με την παγκόσμια προσπάθεια των συστημικών μέσων ενημέρωσης να προσπαθούν συνεχώς να ελέγξουν την ροή και το περιεχόμενο των καθημερινών ειδήσεων, όπως έγινε ακριβώς και με τις προσπάθειες της ΕΡΤ και της ΠΟΣΠΕΡΤ. Αυτό έχει τεράστια σημασία επειδή η ελεγχόμενη παρουσίαση των ειδήσεων μπορεί να στρεβλώσει και να ψυχαναγκάσει τους πολίτες να σκέπτονται με τρόπο επιζήμιο προς αυτούς προς όφελος πάντοτε της ΝΤΠ.
Προς απόδειξη της παγκόσμιας αυτής προσπάθειας της ΝΤΠ στις 22 Φεβρουαρίου το συστημικό δίκτυο MSNBC προσπαθούσε να υπονομεύσει για ακόμη μια φορά τον δημοκρατικά εκλεγμένο Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ επιχειρηματολογώντας ότι προσπαθεί να μειώσει την επιρροή των συστημικών ΜΜΕ επειδή προωθούν ψευδείς ειδήσεις.

Κατά τη διάρκεια αυτής της ζωντανής συζήτησης η κεντρική εκφωνήτρια του συστημικού δίκτυο MSNBC Μίκα Μπρεζίνσκι άφησε να της γλιστρήσει η φοβερή ανομολόγητη αλήθεια ότι η «δουλειά των συστημικών μέσων μαζικής ενημέρωσης στην πραγματικότητα είναι να ελέγχουν αυτά ακριβώς τι θα σκέφτονται οι άνθρωποι."

Αποδεδειγμένα λοιπόν η πολιτική του Ντόναλντ Τραμπ και της Χρυσής Αυγής βρίσκονται σε εθνοκεντρική κατεύθυνση, δηλαδή την ευημερία αντίστοιχα των αμερικανών και Ελλήνων πολιτών και όχι του κάθε λαθρομετανάστη. Η αλλοίωση αυτής της εθνοκεντρικής σύνθεσης είναι άλλωστε και ο απώτερος σκοπός του προγράμματος πλύσης εγκεφάλου του αμερικανοσιωνιστή Σόρος με όνομα "ανοιχτή κοινωνία - open society".

Και αυτή ακριβώς η εθνοκεντρική πολιτική βάλλεται σήμερα στην Αμερική και στην Ελλάδα από τα κρατικοδίαιτα συστημικά ΜΜΕ.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών