Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 01, 2017

Independent: Ο Τραμπ δίνει νέα ώθηση στη Χρυσή Αυγή

Εκτενή αναφορά στην υποστήριξη που βρίσκει η Χρυσή Αυγή μετά την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ, καθώς και πώς επικυρώνει τις ακροδεξιές θέσεις της το διάταγμα του νέου προέδρου των ΗΠΑ που απαγορεύει την είσοδο στη χώρα σε υπηκόους μουσουλμανικών χωρών, δημοσιεύει ο Independent.

«Οι πολιτικές του Τραμπ μάς έχουν δώσει έναν νέο αέρα υποστήριξης», δήλωσε...
συγκεκριμένα στον Independent ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος . «Επικυρώνουν και ενισχύουν τις εθνικιστικές και πατριωτικές μας πολιτικές, τις οποίες προασπίζουμε επί χρόνια», πρόσθεσε.

«Θα πρέπει να ακολουθήσουμε τον ρυθμό του Τραμπ. Δεν πρέπει να αφήσουμε την Ελλάδα σαν ξέφραγο αμπέλι για τους μετανάστες να έρχονται και να φεύγουν όποτε θέλουν. Πρέπει να διασώσουμε τη χώρας μας και τα ενδιαφέροντά μας και να τα βάλουμε πρώτα, όπως ο Τραμπ», σχολίασε ο Ηλίας Παναγιώταρος.

Το δημοσίευμα αναφέρεται επίσης στη συγκέντρωση μνήμης για τα Ιμια (με αφορμή την 21η επέτειο της κρίσης) που πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου από μέλη της Χρυσής Αυγής, έξω από τα γραφεία του κόμματος, καθώς και στην αντιφασιστική πορεία από αριστερές οργανώσεις που πραγματοποιήθηκε την ίδια ώρα στο κέντρο της Αθήνας.

«Κουνώντας δάδες και τις κοκκινόμαυρες σημαίες του κόμματος – χρωματικός συνδυασμός που μοιάζει με το ναζιστικό κόμμα του Χίτλερ», το κίνημα φώναξε αντιτουρκικά και αντιμεταστανευτικά συνθήματα και τα μέλη της μίλησαν ανοιχτά εναντίον των «δεκάδων χιλιάδων παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα», προσθέτει ο Independent.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών