Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 20, 2017

Ο PewDiePie εναντίoν της Νέας Τάξης


Σε μια πρωτάκουστη εκστρατεία συκοφάντησης είδαμε τις εβδομάδες που πέρασαν να εμπλέκονται οι κολοσσοί της καθεστωτικής “ενημέρωσης” κατά του δημοφιλέστερου καναλιού στο Youtube, του PewDiePie. Πρόκειται για τον 27χρονο Σουηδό Felix Kjellberg, ο οποίος παράγει βιντεάκια όπου σχολιάζει βιντεοπαιχνίδια και κάνει αστεία. 
 
Τα τελευταία 6 χρόνια, έχει καταφέρει να μαζέψει περίπου 53 εκατομμύρια συνδρομητές στο κανάλι του οι οποίοι είναι κυρίως έφηβοι. Πριν από λίγες εβδομάδες είχε την ιδέα να φτιάξει ένα βίντεο... όπου θα χρησιμοποιούσε μια διαδικτυακή υπηρεσία για να προβάλει ένα μήνυμα. Ο σκοπός του ήταν, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος, να αναδείξει πως πλέον στο διαδίκτυο παρέχονται υπηρεσίες όλων των ειδών. Έτσι, πλήρωσε 5 δολάρια σε δύο ανθρώπους για να δείξουν ένα χαρτί που έγραφε «Θάνατος στους Εβραίους». 
 
Όπως ήταν αναμενόμενο, αμέσως δέχτηκε μια ολική επίθεση προπαγάνδας από κάθε καθεστωτικό μέσο, και κυρίως από το Wall Street Journal (#1 στην Αμερική στον έντυπο τύπο), όπου τον χαρακτήρισαν, την κλασική καραμέλα του 21ου αιώνα, αντισημίτη.



Για όσους δεν γνωρίζουν, ο χαρακτηρισμός του αντισημίτη, έχει εδραιωθεί πλέον σε πολλές χώρες (όπου κάνουν κουμάντο οι γαμψομύτηδες) σαν το χειρότερο «έγκλημα μίσους» που μπορεί να χαρακτηριστεί και να κατηγορηθεί κάποιος/α. Σε χώρες σαν την Γερμανία, την Γαλλία κ.α. η συγκεκριμένη κατηγόρια συνοδεύται πλέον με πολυετή φυλάκιση αυτομάτως. Βλέπετε, πλέον το να είναι κανείς αντισημίτης (έχετε ακούσει να φυλακίζεται κανείς για αντιΕλληνισμό;) είναι χειρότερο και από τον να είναι προδότης ή δολοφόνος όπως επιτάσσει η (σιωνιστική) Νέα Τάξη Πραγμάτων.



Για τον λόγο του ότι ο PewDiePie έχει πλέον τόσα εκατομμύρια να τον ακούνε, σε σχέση με το WSJ που έχει πολύ λιγότερη θεαματικότητα, τον έχουν χαρακτηρίσει «νεοναζί», «αντισημίτη», «Χίτλερ» (τι σύμπτωση, και την Χρύση Αυγή τα ίδια λένε) με σκοπό να λασπώσουν το κανάλι του. Αρνούνται να συνειδητοποιήσουν πως ο κόσμος πλέον δεν εμπιστεύεται τα μεγάλα ΜΜΕ, όπως πολύ σωστά έχει αναδείξει ο καινούργιος πρόεδρος των ΗΠΑ, Τραμπ.



Όπως είχε πει ο Περικλής στον Επιτάφιο του πως δεν έχει σημασία αν απασχολούν τον πολίτη τα κοινά, η Πολιτική, θα βρει τρόπο να ασχοληθεί μαζί του, καθώς το ίδιο ακριβώς φαινόμενο παρατηρείτε και στα εγχώρια τυραννικά ΜΜΕ, όπου πρωταγωνιστικό ρόλο, στην διάδοση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ έχει το Εθνικιστικό κίνημα της Χρυσής Αυγής, οι εξελίξεις αυτής της προπαγανδιστικής εκστρατείας θα είναι πολύ ενδιαφέρουσες και ελπίζουμε να έχουν την ίδια κατάληξη στην Ελλάδα, τον εξευτελισμό τους. Ζήτω η Νίκη!

Ίων

ΥΓ: Για όσους «αλληλέγγυους» θέλουν να βοηθήσουν, είναι για ανθρωπιστικό σκοπό: Deport George Soros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών