Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 20, 2017

Τμηματάρχης της Ελληνικής Αστυνομίας: Συνεργαζόμαστε με την ΚΕΕΡΦΑ του ΑΝΤΑΡΣΥA!

Γράφει ο Αντίοχος

Λαλίστατος (ως συνήθως…) αλλά και λίαν αποκαλυπτικός εμφανίστηκε σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή» ο υπαστυνόμος Λώλης, που υπηρετεί ως αναπληρωτής τμηματάρχης στο Τμήμα Δίωξης Ρατσιστικής Βίας της Ασφάλειας Αττικής – που έφτιαξε ο Δένδιας το 2013, με εντολή Σαμαρά.

Όπως, λοιπόν, αποκάλυψε ο εν λόγω («με σπάνιο πάθος, είναι η αλήθεια– για το σημαντικό και εν πολλοίς άγνωστο έργο του τμήματος στο οποίο με περισσή αφοσίωση υπηρετεί»…), η «Αντιρατσιστική» του υπηρεσία συνεργάζεται...
με διάφορες οργανώσεις, μεταξύ των οποίων είναι και η ΚΕΕΡΦΑ (συνιστώσα της ΑΝΤΑΡCIA), του διαβόητου Κωνσταντίνου, που πρωτοστατεί σε όλες τις «αντιρατσιστικές» εκδηλώσεις, αλλά και στις παρακρατικές αντισυγκεντρώσεις που γίνονται εναντίον των νομίμων συγκεντρώσεων του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας, της Χρυσής Αυγής.
 


Ιδού η κυνική ομολογία της συνεργασίας μνημονιακού ψευδοκράτους και αναρχοκομμουνιστικού παρακράτους: «Δεν έχει χτιστεί ακόμη ικανό κλίμα εμπιστοσύνης προς την ΕΛ.ΑΣ., παρότι συνεργαζόμαστε ήδη με την Color Youth, το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών, την πακιστανική κοινότητα της Αθήνας και το ΚΕΕΡΦΑ».

Τα σχόλια δικά σας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών