Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 18, 2017

“Έλληνας γεννιέσαι - Δεν γίνεσαι” Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Τι αποκαλύπτει έρευνα που δημοσιεύθηκε στην “Καθημερινή”:  Το 47,2% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι η Ελληνική ταυτότητα είναι θέμα γονιδίων - Ισχυρό ρεύμα οι Ιδέες της Χρυσής Αυγής στον Λαό

Το ελληνικόν εόν όμαιμόν τε και ομόγλωσσον και θεών ιδρύματα κοινά και θυσίαι ήθεά τε ομότροπα»  (Ηρόδοτος, Ουρανία 144)

“Γιατί το αίμα αναπηδά,
σκίζει λαγκάδια και βουνά,
φτιάνει γιοφύρια και περνά.” ΑΠΟ ΜΟΙΡΟΛΟΪ ΤΗΣ ΜΑΝΗΣ

Οργιάζει η προπαγάνδα στις φυλλάδες και τα κανάλια της διαπλοκής ενάντια στο Εθνικό Κράτος και όποιος τολμήσει να υποστηρίξει την θέση...
ότι Έλληνες είναι όσοι είναι Έλληνες στην καταγωγή αμέσως του επιτίθενται, τον χαρακτηρίζουν “ρατσιστή” και Χρυσαυγίτη!

Η φυσική πραγματικότητα, την οποία αποτελεί η Φυλή σαν στοιχείο του Έθνους, αμφισβητείται έντονα και με τον τρόπο αυτό αμφισβητούν αυτόν τον ίδιο τον Ηρόδοτο, ο οποίος καθόρισε τι εστί “ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ”, τονίζοντας το όμαιμον, το ομόγλωσσον και βεβαίως το “τα Θεών ιδρύματα κοινά”. Αυτοί θέλουν Έλληνες με… κελεμπίες που προσκυνούν τον Αλλάχ στο τζαμί, Έλληνες από την Αφρική και από κάθε μέρος της Ασίας. Δεν τους λέει τίποτε ούτε το παλαιό μανιάτικο μοιρολόι, το οποίο παραθέτω στην αρχή του κειμένου, για την δύναμη που έχει το “αίμα”, η Φυλή, η καταγωγή. Όλα αυτά αποτελούν γι’ αυτούς το απόλυτο κακό γιατί ευρίσκεται αντίθετα στα σχέδιά τους να δημιουργήσουν προς χάριν της παγκοσμιοποίησης μία ανθρώπινη αγέλη, έναν μαζολαό χωρίς εθνική ταυτότητα.

Η Φυλή βασικό στοιχείο του Έθνους

Η συνέχεια των Ελλήνων, η οποία αποδεικνύεται από στοιχεία ανθρωπολογικά, γλωσσικά, λαογραφικά είναι για όλους αυτούς τους νέους Φαλμεράιερ ένα μεγάλο ψέμα. Το “αίμα” είναι γι’ αυτούς ένα τίποτε. Απαντώντας τους θα τους παραθέσω ένα απόσπασμα από το Πνευματικό Εμβατήριο του Άγγελου Σικελιανού, στο οποίο γράφει για… “ομοαίματους αδελφούς”:

“… Ομπρός παιδιά, και δε βολεί
μονάχος του ν’ ανέβει ο ήλιος,
σπρώχτε με γόνα και με στήθος,
να τον βγάλουμε απ’ τη λάσπη,
σπρώχτε με στήθος και με γόνα,
να τον βγάλουμε απ’ το γαίμα.
Δέστε, ακουμπάμε απάνω του
ομοαίματοι αδερφοί του!…

Όλα αυτά όμως τα οποία αναφέρω αποδεικνύονται περίτρανα από μία έρευνα, την οποία δημοσίευσε η εφημερίδα “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ” την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017, με τίτλο: “ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΥΡΩΠΗ, ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ”.

Την έρευνα σχολιάζει ερμηνεύοντας τα στοιχεία της ο δημοσιογράφος κ. Γιάννης Παλαιολόγος, ο οποίος χαρακτηριστικά αναφέρει: “Η επιφυλακτική έως φοβική στάση απέναντι στους μετανάστες, υπό το βάρος της μεταναστευτικής-προσφυγικής κρίσης, συνδέεται και με την εικόνα που έχουν οι Έλληνες για την ταυτότητά τους. Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας, το 47,2% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι η ελληνική ταυτότητα είναι θέμα γονιδίων, όχι επιλογής. Επιπλέον, το 36,1% θεωρεί ότι αν κάποιος δεν έχει Έλληνες γονείς, δεν μπορεί να θεωρηθεί Έλληνας.

Ας γνωρίζουν, λοιπόν, με βάση τα παραπάνω, οι προπαγανδιστές του συστήματος, οι αργυρώνητοι εχθροί του Εθνικού κράτους και υπηρέτες της παγκοσμιοποίησης, ότι όποτε ένας Χρυσαυγίτης υποστηρίζει ότι Έλληνας γεννιέσαι και δεν γίνεσαι, συμφωνεί μαζί του η πλειοψηφία των Ελλήνων και αυτό παρ’ όλη την μαζική και κατακλυσμιαία προπαγάνδα των επαγγελματιών “αντιρατσιστών” σε τηλεοπτικούς σταθμούς και εφημερίδες.

Ένα ακόμη δείγμα, το εύρημα αυτό της έρευνας, η οποία δεν έγινε από… φασίστες και ρατσιστές και δεν δημοσιεύθηκε σε μία ρατσιστική εφημερίδα, ότι οι Ιδέες της Χρυσής Αυγής δεν ευρίσκονται στο περιθώριο της πολιτικής ζωής, αλλά αποτελούν πλειοψηφικό ρεύμα στην Ελληνική κοινωνία.

Μόνον 2,2% των Ελλήνων πιστεύει στην πλήρη ένταξη των ξένων!

Κραυγάζουν με κάθε ευκαιρία διανοούμενοι της πεντάρας και πολιτικοί της συμφοράς, “δημοκόποι και μπολσεβίκοι για του άδειου λόγου τα έργα βαλτοί”, υπέρ της πλήρους εντάξεως στην Ελληνική πατρίδα όλων αυτών των αλλοδαπών, οι οποίοι με τρόπο παράνομο ήρθαν στην χώρα μας. Και ο ελληνικός λαός μέσα από αυτήν την ίδια έρευνα τους απαντά και τους λέει ότι αποτελούν μια θλιβερή πλειοψηφία:

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ - “Ταυτότητα και διαφορετικότητα - Μετέωρο βήμα προς την ανεκτικότητα: Το 88,3% συμφωνεί ή μάλλον συμφωνεί (80,1% συν 8,2%) ότι ο αριθμός των μεταναστών στη χώρα τα τελευταία δέκα χρόνια είναι υπερβολικά μεγάλος, το 64,4% πιστεύει ότι συμβάλλουν στην αύξηση της εγκληματικότητας και το 58% ότι συμβάλλουν στη διόγκωση της ανεργίας. Αντιθέτως, μόλις το 25,4% βλέπει τους μετανάστες ως μέρος της λύσης του τρομακτικού δημογραφικού προβλήματος της Ελλάδας …”

“Στο ερώτημα τι πρέπει να γίνει με τους παράνομους μετανάστες που βρίσκονται εδώ, λιγότεροι από ένας στους πέντε Έλληνες επιθυμούν την παραμονή τους στη χώρα, είτε πλήρως (2,2%) είτε σταδιακά και υπό προϋποθέσεις (17,5%). Οι υπόλοιποι τάσσονται με διάφορους τρόπους υπέρ της απομάκρυνσής τους, μεταξύ των οποίων το 20% τάσσεται υπέρ της άμεσης απέλασης.”
Άμεση απέλαση ζητά το 20% των Ελλήνων, θέση την οποία υποστηρίζει μόνον η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ενώ μόλις το 2,2% είναι υπέρ της θέσεως της πλήρως εντάξεώς τους στην κοινωνία μας, την οποία υποστηρίζει η κυβέρνηση και τα απολιθώματα του μαρξισμού και στην οποία δεν τολμούν να προβάλουν αντίρρηση οι επίσης διεθνιστές φιλελεύθεροι της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι βλέπουν τα πάντα μέσα από την οικονομία και το χρήμα.

Ενάντια στην Παγκοσμιοποίηση και στις διεθνείς συνωμοσίες

Από την ίδια έρευνα και τα παρακάτω:

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: “Η ροπή προς τη συνωμοσιολογία και ο σκεπτικισμός απέναντι στη Δύση είναι έκδηλα στα ευρήματα της έρευνας. Το 80,5% των Ελλήνων θεωρεί ότι υπάρχουν μυστικές οργανώσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό που δρουν στο παρασκήνιο και κινούν τα νήματα …”
“…Με διαφορά οι πιο δημοφιλείς είναι οι Ρώσοι, με 77,4% θετικές γνώμες και μόνο 10,7% αρνητικές. Μάλιστα το 33,4% των Ελλήνων θεωρεί ότι τα συμφέροντα της χώρας θα εξυπηρετούνταν καλύτερα αν αποχωρούσε από την Ευρωζώνη και αποκτούσε κάποιας μορφής προνομιακή σχέση με τη Μόσχα.”

Η παγκοσμιοποίηση θεωρείται απειλή για την Ελλάδα από το 59,7% των ερωτηθέντων. Μόλις το 34,4% τη βλέπει ως ευκαιρία.”

Συμπερασματικά, βλέπουμε από τα παραπάνω ότι η διεθνής συνωμοσία κατά του Έθνους μας, η θέση ενάντια στους “συμμάχους” μας της Δύσης και η γεωπολιτική στροφή προς την Ρωσία αποτελούν πεποίθηση της πλειοψηφίας των Ελλήνων και όχι μόνον θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Όπως βεβαίως δεδομένη είναι και η αρνητική στάση του Ελληνικού λαού απέναντι στην παγκοσμιοποίηση ενάντια στην οποία στέκει ΜΟΝΟΝ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Είναι, λοιπόν, προφανές ότι οι ιδέες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για την Φυλή, για το Εθνικό κράτος, η θέση της ενάντια στην παγκοσμιοποίηση δεν αποτελούν ένα φαινόμενο περιθωριακό, αλλά ένα ισχυρό ρεύμα μέσα στον Ελληνικό Λαό. Αυτός είναι και ο λόγος που μας πολεμά το κατεστημένο με μέσα βρώμικα και δολερά. Ό,τι και να κάνουν, όμως, οι Ιδέες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αποτελούν ένα ισχυρό ρεύμα μέσα στον ίδιο τον Λαό και για τον λόγον αυτόν και δεν θα μας σταματήσουν όσες παράνομες αντισυγκεντρώσεις, όσες συνωμοσίες σιωπής και διώξεις πράττουν και θα πράξουν εις βάρος μας.

Επιπλέον η πολιτική αυτή έρευνα τους δίνει και την απάντηση στο ψεύδος τους ότι η ψήφος στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είναι μία… περιστασιακή ψήφος διαμαρτυρίας, αλλά πεποίθηση ενός σημαντικού μέρους του Λαού, το οποίο μάλιστα δεν έχει εκφραστεί ακόμη πλήρως. Η ώρα αυτή, όμως, δεν αργεί…

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών